Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни донесе този петък

Видяна: 17507 пъти

Овен
Денят е зареден с особен фатализъм. Лунното затъмнение ще донесе проблеми на страните, над които минава сянката. За нас ще има само странични ефекти. Съветът е да се смирите, да не действате невъздържано, да контролирате амбиции и апетити и да не влизате в конфликти по никакъв повод. Ако се скарате с някого ще е за дълго и ще ви стане тежко. Защитавайте справедливи каузи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Може да ви засегне тежко и на болното място пълнолунието във вашия знак, което ще бъде придружено с лунно затъмнение. Не влизайте в конфликти, туширайте в зародиш скандалите и не се сърдете на никого за нищо. Намалете изискванията и апетитите. Препоръчва се диета на всички нива и ограничаване на срещите с хора, които ви натоварват. Не оставайте сами тази вечер.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на лъжи, измами и съблазни. Нищо не е такова каквото ви казват, съветват и предлагат. Тенденцията е царят да се доверява на шута. Някой ви шепне на ушенце една на пръв поглед добра идея. Проблемът е, че времето не е дошло, че няма подходящите условя за нещата, които искате или ви се предлагат. Не излизайте извън зоната си на комфорт и компетентност. Конкуренцията дебне.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден с тежко и агресивно излъчване. Страсти и амбиции ни водят в капани, от които трудно ще се измъкнем. Предстои пълнолуние с Лунно затъмнение, което ще се отрази негативно на женското начало, а където се съберат много хора може да има и провокации. Податливи сме на внушения и всякакъв вид съблазни. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес и родените в третата декада ще бъдат обект на агресия, натиск и активна манипулация. Ограничете контактите и не тръгвайте да спорите с някого независимо предизвикателствата. Каквото загубите трудно ще възстановите. Активизира се змеят на желанията. Някой върви към изневери, които ще му излезат солено. Очертава се компроматна атака. Намалете амбицията.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Пълнолунието днес е придружено с лунно затъмнение в знака на бизнеса и парите Телеца. Платете данъци и такси. Възможни са всякакъв тип финансови затруднения и конфликти на интереси в следващите дни. Родените в третата декада да уредят своевременно юридическите си проблеми. Старайте се в този ден да не нарушавате закони и предписания. Смирете амбицията и претенциите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес е добре да се работи самостоятелно. Не допускайте много хора до работата и деловите си проекти. Всеки е тръгнал с голямата кошница и няма да се посвени да си вземе от чуждото. Споделените идеи може да се реализират от друг. Не бързайте да се хвалите, плагиатите дебнат. Не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Днес всеки има своя скрит мотив.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес и за родените в третата декада ще има моменти на изпитания и конфликти. Никой на никого няма да направи компромис. Очертава се остра битка на интереси и мнения. Амбициите взимат връх над здравия разум. Пълнолунието днес е придружено с лунно затъмнение. Не е изключена повишена сеизмична активност в местата по света, където ще мине сянката на затъмнението.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Важното уредете до обед, ако искате да доминирате и определяте правилата. Във въздуха се усеща напрежение. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в някои точки на света. Тази вечер ви залива меланхолия, особено ако останете сами. Гостувайте на близки и приятели. Не планирайте натоварващи дейности. На пълнолуние се коли прасето, за да не гранясва месото.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес родените в третата декада може да се похвалят с материална продобивка. Ден на големите апетити. Старайте се да контролирате амбицията и да спазвате диета. Което си е ваше ще дойде при вас и без да се напрягате толкова. Благодарете за всичко получено в този ден и не желайте друго. Тенденцията е нещата да се развиват по възможно най-добрия за вас начин.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
И родените в третата декада днес ще имат затрудняващи и конфликтни моменти. Води се тежка битка за ресурси, позиции и положение в обществото. Конкуренцията е безмилостна, не може да си позволявате грешки или невнимание. Канцентрирайте се над работата си, не се включвайте в общия хор и не позволвайте да ви използват като оръдие на чужди интереси.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на манипулации и натиск. Апетитите са огромни и много хора няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целите си. Вероятни са изневери. Змеят на желанията трудно се удовлетворява. Може да изживеете нещо приятно, но след това ще последват дни на разочарования и загуби. Не правете нещо, за което ще съжалявате. Работете на собствен терен, със свои хора и средства.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве \монитор

Публикувана на
19 Ноември 2021 година