Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кои грешки правят мъжете рогоносци

Видяна: 23851 пъти

Тези грешки са достатъчни, за да се разбере - човекът има рога (или ще има в обозримо бъдеще). Въпреки че самият той може да не разбере в продължение на много години: какво съм направил? Защо си тръгна? X И така, една жена се нуждае от:
1. Защита
Това не е само, за да натупа хулиганите, които са ѝ посегнали. Сега не са 90-те и на практика не е необходимо да се показва такъв героизъм. Трябва да предпазите жена си от по-безобидни, но не по-малко разрушителни неща. Например, за да я предпазите от гнева на майка си, ако живеете с нея. Това е много важно, макар и неочевидно. И още по-добре е да се предпазите от унижение да живеете в чужда къща, като наемете апартамент.
Трябва да сте готови да я защитите от злия шеф, осигурявайки ѝ почивка и възможност да намерите по-добро място. И в идеалния случай, като цяло, да се предпазите от материални проблеми с добри печалби. Мъжката грижа е да предпази жената от всичко, от което се страхува и не може да се справи сама. Ако не можете да го направите, не се учудвайте от предателството. Не забравяйте, че ако не сте били там, когато тя е имала нужда от вас, сте направили крачка към раздялата
2. Помощ
Това е най-очевидната проява на любовта. Отказвайки да помогнете на жена си, вие й казвате: Не те обичам. Какво отношение искате в замяна? Трябва да помагате, дори когато работата не ви се струва мъжествена. Ако видите, че не може да се справи, помогнете ѝ. Помогнете, когато тя се измори с бебето. Помогнете, когато трябва да пазарува, в противен случай ще трябва да носи чантите сама. Помогнете, ако видите, че е натоварена на работа – посрещнете я вечерта с колата, направете й вана с балончета, сгответе вечеря. Когато тя е слаба и изведнъж се появиш като спасител, ти си герой. В онези минути, когато сте я оставили сама и без помощ, в главата й се ражда негодувание, а може би дори предателство.
3. Сексуални емоции
Жените също имат нужда от секс. Но малко по-различно от мъжете. Поради това, всъщност, възникват повечето недоразумения и предателства. Нуждаят се повече от емоции в секса, а не от количеството и качеството му. Жените имат нужда от нежност, страст, желание, нещо ново. И двамата трябва да работят върху сексуалния живот, а не само единия. Ако не й осигурите сексуални емоции, някой друг ще го направи.
/Actualno.com

Публикувана на
18 Ноември 2021 година