Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще спечелят тази сряда

Видяна: 17263 пъти

Овен
Този ден ще направи някого богат, а друг още по богат. Ще има и такива, които ще захранват поилката и хранилката на другите и дано от това изпитат удовлетворение. Ден на колелото, което е било отдолу ще тръгне нагоре и ще стане актуално като призив, действие и ангажимент. Насочете усилията си към начинанията, които временно сте изоставили. Ден на презареждане на батериите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Луната навлиза в Телец и преминава през градусите си на екзалтация в бизнес и финансов план. Чудесен ден за старт на нови дейности и проекти, от които в бъдеще ще дойдат пари или чаканото повишение. Нищо не е случайно, всеки ваш избор ще ви обезпечава материално и ще ви вкарва в успешна работна среда. Добре е да се сключват нови договори и да се влиза в съюзи.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на бърза трансформация по отношение на паричните потоци и техния контрол. Някой ще спечели много използвайки промените в обществен и личен план. Колелото ще се завърти. Поставените в губеща ситуация и пренебрегнатите до момента ще получат власт и влияние, а доминиращите ще изпаднат от някои класации. Реагирайте бързо и за края на работното време насрочете важни срещи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
В деня на колелото на всички нива започва лична и професионална трансформация. Някой сменя прическа и визия, а друг тотално променя мнението и намеренията си, които вчера е декларирал. Предстоят обрати в отношенията. Провеждайте събранията към края на работното време, когато нещата вече са уточнени, вижда се крайната цел или се намира изход от ситуацията.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Родените в първата декада ще претърпят желана или нежелана матоморфоза. Ще срещате натиск и агресия и ще се наложи да променяте плановете си в движение. Не теглете кредити и не задлъжнявайте по никакъв повод. Ден на колелото. Някой печели на гърба на друг, който тръгва надолу. Ще получите неприятна информация, която вади отново на повърхността старите проблеми.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
С навлизането на Луната в знака на Телеца навлизате в силен тридневен период. Може да получите дължимото и да спечелите повече от очакваното. Очертава се възможност за съвместна работа. Сключете нови договори. Опипвайте почвата навсякъде където имате интерес. И на вашата улица ще изгрее слънцето на късмета. Ще започнете по заместване, а после ставате титуляр.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Случващото се днес дава шанс на подтиснатите в миналото да се изправят, да надигнат глава и да постигнат целите си. Съдбата завърта колелото и изкачва към върха на постиженията и славата тези, които са били в немилост. Добре е днес и утре да се подписват нови договори. Силите ви се връщат, повишават ви. Започнатите лечения ще са успешни и навременни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес Луна от Телец и Сатурн от Водолей са в конфликт със Слънцето на родените в първата декада. Ще влезете в преразход на средства и чувства. Родители и деца на се разбират. Плащате чужди сметки, а някой и глоби може да отнесе. Ден на колелото. Ще се променят правилата, което е било резрешено, вече ще е забранено, но и обратното. Не рискувайте във финансов план.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес печалбите са за тези, които разбират от финанси, които са в кухнята на сделките и са в час с нуждите на момента. Някой ще удари джакпота, а друг ще приключи с дейност, която не върви в кризата. Колелото се завърта, позициите се сменят. Време е да промените и личната си визия, особено ако ви предстоят срещи, на които е важно първото впечатление. Търсете решение на проблемите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Навлизате в силен период. Чакайте признание и постъпление на пари и ресурси. Сключените договори ще са успешни. Може да направите важна крачка в нова среда и да получите повишение. Ден на колелото, някой се изкачва на крилете на амбицията и дарбите си на по-добре платена позиция. Може да се поемат умерени рискове. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви идея.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на нежелани обрати и финансови издънки, особено в живота на родените в първата декада. Не предприемайте нищо, без да сте съгласували действията си със семейството и партньорите ви. Не влизайте в казиното и не взимайте кредити. Днес правите това, което сте съветвали другите да не правят. Ограничете апетитите на всички нива и започнете диета.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Съвпадът на Луна и Нептун в Риби ще ви помогне да реализирате поне една мечта. Дори и неща, за които не сте вярвали, че ще се случат ще ви зарадват в този ден. Рядко фикс идеите, които преследваме се сбъдват, но днес и това може да стане. Вложете целия си оптимизъм и талант в нещата, които правите или започвате. Поне в една посока на живота ще получите подкрепа и шанс.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
17 Ноември 2021 година