Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни чака този вторник

Видяна: 19398 пъти

Овен
Търсете начин да се включите в спонсорски инициативи. Сега е момента да се работи по създаване на фондации и сдружения с обгрижваща цел. Всеки жест ще се връща като бумеранг и ще ви носи удовлетворение. Добре е да уредите имотни и наследствени дела и да дадете повече пълномощия на децата си. Може да се намерят средства за важен ваш проект. И държавата прави своя жест.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на сърцето и сърдечните работи. Правете жестовете, които се изискват или очакват от вас. Помислете първо за тези, които обичате или с които ви свързва работата и обществения живот. Почти в края на работното време ще получите чаканите и удовлетворяващи ви резултати, ще успеете да си върнете загубена позиция или връзката, която прибързано сте прекратили. Чакайте награди.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Почти до края на работното време работете повече за интересите на другите, изпълнете дадените обещания, участвайте в благотворителни инициативи и намалете до минимум претенциите. Опитайте да разберете другата гледна точка и да се съобразите с мнението на партньорите си. Тази вечер колелото на съдбата ще се завърти. Един ще бъде детрониран, а друг ще се изкачи на върха.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Съветът за този ден е да не се занимавате с амбициозни дейности, а да насочите всичките си сили в подкрепа на някого или в благотворителни и творчески инициативи. Ще претърпите загуби в местата, където тръгвате с голямата кошница и търсите начини за успехи и печалби. Подкрепете някого, участвайте в спонсорски инициатниви и ще получите защита за личните си дела и намерения.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес мъдростта надделява над чувствата и ума. Направете своя мъдър избор и това, за което някой ви моли. Никъде на отивайте без подарък. Ден на сърцето и сърдечните работи. Намерете начин да огреете навсякъде и да помогнете на някой изпаднал в нужда. Ако в този ден не си милостив ще се лишиш от милост за себе си. Амбициозните начинания ще потънат в забрава.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Включва се космическият канал на любовта и грижата към ближния. Включете се в спонсорски дейности. Нужно е себеотрицание и мисъл повече за хората около нас. Ще се намери и кой да се погрижи за вашите нужди и проблеми. Давайте от сърце и ще получите каквото ви трябва. Всичко, което започнете с голяма амбиция няма да даде желаните резултати. Важното отложете за утре.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
В този ден е добре да вложим цялата си енергия, мисли и чувства в подкрепа на другите. Включете са в спонсорски и благотворителни инициативи и правете това, за което някой ви помоли. Който в този ден не помогне според силите си, ще се лиши от подкрепа в труден за него момент. Всичко, което започнете с голяма амбиция и желание за печалба ще се провали в бъдеще.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ако днес не дадете повече от себе си и не направите това, за което някой ви помоли в следващите дни сами ще се молите за съдействие и подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Сега е момента да се стопяват дистанциите, да се сплотява екипа, да се търсят пътища за помирение и разбирателство в името на важна за всички цел. Следвайте пътя на компромиса и любовта.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес бумерангът се връща и ако сте се погрижили за някого в миналото сега ви чакат награди. В живота ви може да се появи и неочакван благодетел. Приемайте това, което ви дават и предлагат и сами предложете на някого подкрепата и обичта си в труден момент. Включва се каналът на любовта. Тези, които откажат подкрепа ще се лишат от такава и в бъдеще ще се справят сами.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Нищо амбициозно да не се предприема. Опитайте да удовлетворите претенциите на роднините, ако делите имот. Ден на сърцето и сърдечните работи. Не влизайте в конфликти, разправиите днес вредят на отношенията и на здравето повече отколкото мислим. Правете това, за което ви молят. Опитайте да разберете другата гледна точка. Може би днес бъркате в преценката.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес е в сила поговорката „каквото повикало, такова се обадило”. Ако сте забравили обещанията и отговорностите си към някого, днес и той ще ви забрави, но направеното в миналото добро ще се върне като подкрепа и признателност в нужния момент. Един от дните, които сплотяват, напасват и обединяват хора с различни нагласи, амбиции и интереси в името на обща мисия, кауза и цел.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден за прояви на благотворителност. Правете всичко с мисъл за ближния, за благото на близките и за страната си. Който не даде от себе си да не очаква награда и признание. Правете точно това, за което ви помолят. Не давайте непоискани съвети и не раздавайте чужди пари все едно вие сте ги спечелили. Стимулирайте активността на децата. Добре е за инвестиции в спортна дейност.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
16 Ноември 2021 година