Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 19581 пъти

Овен
Днес може да изкачите висок връх, да получите работата, за която кандидатствате или позицията, която сте заслужили със старанието си в миналото. Денят е високоенергиен. Може да се постигне непостижимото преди. Само не се претоварвайте. Вечерта се приберете с подарък. Не забравяйте важните семейни поводи, а и без повод направете някого щастлив. Чакайте награди.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес ще ви се предложат два различни пътя към една и съща цел. Единият ще бъде обезпечен и луксозен, а другият ще следва козите пътеки на общуването с нещо непознато или неприемливо на пръв поглед. Направете избора си по чувство. Важното е, че ще стигнете върха и ще се похвалите с победа в следващите дни. Разликата е в опита, който ще се натрупа и в личното удовлетворение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За един този ден носи коронясване, а за друг детронация. Символ на деня е корона на хребета на планината. Предстои мъчително изкачване към важната за вас цел. Не се колебайте да използвате и заобиколни пътища. Не винаги правата линия е най-късият път до целта. Ще се наложи да водите завоалирана и дипломатична игра и на няколко пъти да се отказвате от едно за сметка на друго.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес и утре Луната от Овен образува пречупващи аспекти със Слънцето ви. Ще срещате отпор и критика от страна на група хора. Ще се наложи да направите нежелани компромиси и дано не е със съвестта. Стигате определен връх в кариерата си, но там ви чака и голяма конкуренция. В края на работното време направете нужните компромиси. Навлизаме в деня на сърцето.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес пасивността е нежелателна. Енергията ви търси начин да се излее навън в активни и презареждащи дейности. Не я оставайте да се вкисне в някой вътрешен огран и да ви разболее. Дайте всичко от себе си в посока на голямата ви лична амбиция. Добре е да подпишете нови договори и да приемете предложения за съвместна работа и дейност. Започнете прочистваща диета.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес ще имате постижение, което ще оцените като малко и недостатъчно, но точно на неговата база ще се развият благоприятните за вас дела и начинания. Благодарете за всичко, което в момента ви дава живота. Неприятностите са част от програмата, която ще изиграе защитна роля за вас в дните на криза. Енергийният ви потенциал нараства, отхвърляйте проблемите един по един.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес може да разберете за изневери или да бъдете обект на фатално привличане по естеството на работата и личните връзки. Не си позволявайте конфликти с партньора и не допускайте странични хора да надничат в семейната спалня и кухня. Събуждат се страсти, желания и амбиции, които трудно ще овладеете и контролирате. Не позвлявайте на изкушенията да ви объркат живота.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден на високите енергии, амбиции и цели. Натрупаното напрежение избива в агресивност. Вероятни са изневери както на партньора, така и на собствения ви стил на работа и живот. Символи са короната и меча. Един ще се похвали с победа, друг се стяга за реванш. Не се препоръчва пасивност, но без да се отива в крайности. Старайте се да контролирате положението във всеки момент.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Луната от Овен ви зарежда физически и емоционално. Днес може да изкачите връх в кариерата и да подпишете изгодни договори. Поне в една посока на живота постигате нещо, към което отдавна се стремите. Не чакайте друг да ви свърши работата. И за най-малкото усилие ще има награда, а големите амбиции ще определят и печелившата за вас посока в бъдеще. Действайте активно.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес всичко при вас ще става по трудния начин. Вложените усилия ще си заслужават труда, но ще го разберете чак след два дни, когато ще изкачите върхове в кариерата и ще получите повишение поради усилията ви в ден като този. Вечерта е добре за среща със спонсор. Някой си изплаква мъката и в любовта. Вероятни са изневери. Луната е в конфликт с Венера от Козирог.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес един върви към върха, а друг слиза от него. Всичко трябва да се прави с достойнство и усет за последствията. Зарежда ни енергия, която помага да се държим изправено. Пасивността е вредна и нежелателна. Концентрирайте се над преките си ангажименти. Имате шанс да постигнете поне една цел и да подпишете нови договори. Тази вечер си давате сметка кой ви обича и цени.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на короната на върха на планината. Някой ще получи овации и ще постигне целта, за която дълго се е борил. Предстои презареждане. Енергията Кундалини се активизира, помага ни да се държим изправено и да не се поддаваме на чуждо въздействие. Внимавайте и не отивайте в крайности. Не е добре да подритваме победените, а да им подадем ръка. Враговете стават приятели.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве \монитор

Публикувана на
15 Ноември 2021 година