Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кое е важното тази събота

Видяна: 18605 пъти

Овен
Събуждате се след тежък сън, на който не бива да обръщате внимание. Не позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. Отложете за утре взимането на важни решения в семеен и личен план. Вечерта може да ви се обадят с предложение позволяващо да разширите сферата си на влияние, работа и амбиция. Докосвате се до тайни източници на енергия, получавате откровение за пътя напред.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес много от важните неща ще се правят на тъмно, ще останат скрити за вас или за обществото като цяло. Нищо важно да не се започва поне до обед. С напредването на деня хоризонтът се изчиства, виждат се пътищата, по които да се тръгне и целите, които да се гонят. Взетите решения днес и утре ще ви изведат на престижни позиции. Не оставайте съдбата си в чужди ръце.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес получавате предупредителни знаци. Отнесете се внимателно към всеки проблем или пречка, с които се сблъсквате. Не насилвайте късмета си и добрите намерения на околните. Обърнете се към по-духовни занимания. Приемайте всичко без влагане на много емоции или прекалени очаквания. Ако следобед наберете случайно нечий номер, обадете се, има за какво да поговорите.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ще постигнете важна цел стига да не избързвате в действия и изказвания. Денят започва с провокации и опити за елиминация. Ограничете контактите, не започвайте нищо важно и не давайте съвети. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. Луна и Нептун от Риби, заедно с планетите в Скорпион образуват брилянтни аспекти със Слънцето ви. Получавате подкрепа и защита.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес тъмнината трудно си отива, особено в отношенията. Поспете или останете където сте. Следобед е важно да заемете такава позиция, която ще поддържате в бъдеще. Направете някои ремонти и благоустройствени дейности у дома и на работното място. И ако чувствете дистанцираност в отношенията с близък, постарайте се да разберете какъв е проблемът и да оправите нещата.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Отнесете се внимателно към знаците, които получавате днес. Тези, които застанат срещу вас и в бъдеще ще го правят независимо, че до вечерта ще стопите ледовете и ще влезете в примирие. Ще срещате прикрита и открита съпротива не само в семейството, но и в приятелския и роднински кръг. Не се опитвайте да променяте нечии решения. Може би бъркате или ви липсва информация.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ако днес се събудите потиснати, обърнете се към по-духовни и творчески занимания. Прочистете мислите от негативизма, излезте сред природата. Един поглед нагоре ще ви оправи настроението. Не се опитвайте да убеждавате някого да приеме гледната ви точка, може би в нещо бъркате. Контролирайте емоциите, днес те не са добър съветник. Оставете и децата да се справят сами.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Луна и Нептун от знака на Рибите ще ви дарят с откровение за правилната посока и избор. Довършете работата, която сте обещали. Време е да се уредят сметките и да се финализират започнатите проекти. Може да настъпите някого на болното място или да го убедите да действа в посока на личните ви интереси. И двете страни няма да спечелят, ако не мислят самостоятелно.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Не реагирайте прекалено емоционално на ситуациите, в които попадате. Не е нужно да се обяснявате и да доказвате нещо пред хора, които не са в час. Няма да ви разберат. Днес всеки се движи воден от личните си фикс идеи и фобии. Внимавайте с дозировката на лекарства и алкохол. Опияняват ви идеи, които няма да се реализират. Реалностите се разминават с желанията ни.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Следете знаците, които съдбата ви дава. Не бързайте, не започвайте нищо ново до обед, но за следобед планирайте делови и приятелски срещи. Едно пътуване може да ви отведе на мястото, където в бъдеще ще идвате често или даже може да се устроите там. Постепенно до вечерта напрежението се тушира, особено ако смените обстановката. Намерете начини и повод за релакс.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Утрото е с тежко излъчване. Даваме си сметка за нещата, които сме пропуснали, но пропуските в отношенията трудно ще се наваксат. Не се опитвайте да се доказвате или да държите на своето мнение, нужен е гъвкав подход и грижа за тези, които сме неглижирали. Следобед намирате правилната посока и подход. Една случайна среща и разговор стопля и слага всичко на мястото му.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Обръщайте внимание на знаците, които получавате. Ако например забравите нещо и се върнете, седнете и обмислете взетите решения преди да тръгнете отново. Всичко, което спира погледа и ума ви в този ден е от значение и ще помогне да насочите действията си в правилната посока. Ще избегнете нещо неприятно и вредно за бъдещето. Идете там, където винаги се зареждате.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
13 Ноември 2021 година