Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Загиналият певец Денис бил третиран като… цървул

Видяна: 27389 пъти

Лобното място на талантливият 21-годишен певец Денис Теофиков е пълно с цветя и свещи. Негови близки издават, че момчето е било в депресия и е било подложено на психически тормоз от продуцента си.
Приятел проговори за последните му дни и разкри, че е бил на антидепресанти, които са много тежки. Според думите му продуценти се държали с него като с цървул, като го карали да пее за жълти стотинки.
„Бих дал интервю за нещата, които знам и съм видял от продуцента и хората около Денис. Не са нищо особено само как пееше за стотинки, как го третираха като цървул„, пише Мартин Пенчев в стори в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“.
Мартин допълва в публикацията си, че преди година е бил лично с Денис, когато стана леката катастрофа, а в социалните мрежи тогава се появи кратко видео от магистралата.
За Есил Дюран загубата на талантливия Денис е огромен шок. Преди години именно тя е в журито, когато той се явява, още като малко дете, в "България търси талант" и разбира се - не успява да остане незабелязан с изпълнението си. Именно това припомня и тя сега. "Поклон, мило талантливо момче! Съболезнования на близките… Нека Бог им даде сили да понесат огромната загуба", пише певицата. /блиц

Публикувана на
26 Октомври 2021 година