Новина от категория България
Архив на публикациите

Загиналият Денис бил на антидепресанти

Видяна: 7381 пъти

Полицията работи по няколко версии след смъртта на 21-годишния поп-фолк изпълнител Денис Теофиков. Израснал в семейство на певица и китарист, той стъпва на музикалната сцена едва 13-годишен. По онова време е ученик в музикалното училище "Любомир Пипков" в София.
Талантът му не остава незабелязан и подписва договор с голяма музикална компания. Следват дуети с известни изпълнители, които бързо го налагат в музикалния бранш, разказва Bulgaria ON AIR.
Кариерата му се развива главоломно, за да прекъсне трагично при неизяснени обстоятелства. Сигналът за инцидента е подаден минути преди 7:00 в неделя. Пристигналите полицейски служители констатират смъртта, без да установят следи от насилие. Трагичният случай провокира вълна от реакции в социалните мрежи.
Приятели на Денис оспорват слуховете за употреба на наркотици, но потвърждават, че е ползвал антидепресанти.
"Тръгнахме от версия на самоубийство, нещастен случай, убийство... Сега се оказва, че той от дни наред е имал проблеми с депресии, оказван му е натиск от продуценти", заяви светският журналист Патриция Кирилова.Тя се надява и обществото да обърне внимание и хора, изпаднали в неговото състояние, да получат помощ от близките си най-вече.лупа

Публикувана на
26 Октомври 2021 година