Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Една от най-вървежните ни блогърки призна защо е заменила младото си гадже с 20 години по-възрастен

Видяна: 14518 пъти

Във вчерашния епизод на рубриката "Новите известни" екипът на "Здравей, България" стана част от истински латиноамерикански сериал, но по български.
Любов, раздяла, смях, сълзи - потребителите в социалните мрежи съпреживяват любовния живот на Стела Павлова - героинята в поредния епизод на рубриката. През последните седмици от една от най-обичаните звезди в мрежата, тя се превърна в най-нападаната заради събитията от личния й живот.
След като Стела и Сандев се разделят, тя се хваща с 20 години по-възрастен от нея мъж. В този момент мрежата прегрява от негативни коментари за новата й връзка.
"Решихме, че е най-добре със Сандев да се разделим, за да няма драми и скандали. След 4 месеца срещнах нов човек и тогава хората започнаха да ме "хейтват", споделя Стела.
"Моят приятел е с 20 години по-голям от мен и хората автоматично решиха, че съм с него заради пари и съм зарязала бившия си заради него. Това няма как да го обясня аз на хората", разказва тиктокърката.
На въпроса какво намира в 20 години по-възрастния Щерев, тя отговаря: "В него откривам себе си. Това, което съм искала партньора до мен, го има в него. Открила съм го и без значение колко ще продължи. Надявам се да е вечно". /блиц

Публикувана на
18 Октомври 2021 година