Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Защо на омъжената за пловдивски генерал кандидат за вицепрезидент й викат Джони

Видяна: 23560 пъти

"Когато бях малка и нашите ми купиха маратонки два номера по-големи. Представете си едни слаби крачета с огромни маратонки. Тогава ми казаха: "Приличаш на Джони Уолкър". И сега ми казват така - Джони", това призна кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева пред Нова тв.

"Съпругът ми, /ген. Явор Матеев б.р./, ми каза, че няма да е лесно, но аз му отговорих: "Ще скоча в калта с вярата, че калта е лечебна", разкри тя.
"Имахме жена пилот на изтребител. Две момичета бяха приети. Вече имаме първите момичета след повече от 60 години, но за съжаление това се случва сега заради формални или неформални различия. Аз не съм феминистка. Това не е свързано с дискриминацията. За мен разговорите с президента Румен Радев са били винаги много конструктивни. Той знае гледната ми точка, каузата ми и ги разбира добре", обясни полк. Митева.
Ще се постарае президентската институция да има човешкото лице и да обсъжда с хората проблемите им: "Смятам, че сега някои проблеми, които вълнуват българите, не са поставени на масата. Този заседнал кораб край Добрич е метафора на това, което се случва в държавата".
"Имам деца на 29, 27 и 26 години. Подкрепят ме, независимо от техните различни убеждения в политиката в България. Казаха ми, че са с мен.", полк. Митева не скри какво най-силно я крепи.блиц

Публикувана на
18 Октомври 2021 година