Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Кой е идеалният семеен автомобил под 10 000 долара

Видяна: 18666 пъти

Какъв трябва да е идеалният семеен автомобил? Той трябва да има удобен, практичен и голям интериор, достатъчен пътен просвет, задвижване на всички колела и мощен двигател.
Автоблогърите от Sumy Racing Team смятат, че са открили автомобил, който отговаря на тези параметри. Това е испано-германски Seat Altea Freetrack, произвеждан от 2004 до 2015 г.
Под капака се намира добре познатият двигател 2.0 tsi EA888, а за задвижването на всички колела отговаря Haldex 4. Той има просторен салон и привлекателна цена - до 10 000 долара. Този миниван, изграден върху платформата PQ35 на Volkswagen, изглежда като идеалното решение.Автомобилът е изключително надежден, както по отношение на двигателя, така и на шасито и трансмисията. Автомобилът е достатъчно икономичен, но ако се нуждаете от повече динамика, има възможност за чип тунинг.
Задвижването на всички колела на Seat Altea Freetrack осигурява безопасност върху хлъзгави повърхности. Сред недостатъците са неудобните седалки, доста екстравагантният външен вид с черни брони, лошата шумоизолация. /auto.blitz.bg

Публикувана на
17 Октомври 2021 година