Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мъката на котарак по стопанина му, който е в болница

Видяна: 11407 пъти

Саша Прохорова от Москва често показва живота на двата си котарака в своя акаунт в TikTok. Потребителите на социалните мрежи са във възторг - видеоклиповете събират хиляди гледания и трогателни коментари.
Но наскоро в акаунта се появи видео, което може да разбие сърцето на всеки. Момичето разкрива, че съпругът ѝ Алекс е попаднал в болница, а реакцията на домашния любимец е по-красноречива от всички думи.
На видеото се вижда как пухкавелкото се приближава до входната врата и започва жално да мяука, след което натиска няколко пъти ключа за осветлението, сякаш от отчаяние. Но любимият собственик така и не идва.
Трогателният видеоклип е гледан повече от 700 000 пъти, а потребителите молят в коментарите, изтривайки сълзите си, да се покаже срещата на котарака със собственика му.
И скоро срещата се състоя. Момичето публикува видеоклип, в който животното лежи в скута на своя собственик и се наслаждава на момента.
"Каква мила физиономия има съпругът ви, неслучайно котето го обича", Грижете се за себе си и за домашния любимец, който ви обича толкова много", пишат потребителите в мрежата. /блиц
ВИДЕО

Публикувана на
14 Октомври 2021 година