Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише този четвъртък

Видяна: 19825 пъти

Овен
Ден на комплексарите, на хората без самочувствие, които този път може да се опълчат срещу тези, които ги подтискат или използват труда им почти безплатно. Ако сте в ролята на работодател, отпуснете юздите, а ако сте подчинен опитайте да разхлабите хватката, с която някой ви е хванал. Вървят преговори, в които трябва дейно да се участва и всеки да си изкаже претенциите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на коренни обрати. Родените в първата декада са на прага на грешен ход. Не позволявайте да ви извиват ръцете и да ви притискат с доводи. Вечерта ще намерите по-стабилна позиция или начин да отговорите на предизвикателствата. Този ден ще покаже над какво трябва да работите и да се замислите. Съдбата ви дава урок в посока предоверяване. Ще ви изиграят и то близките.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес сте в стихията си, но повече по отношение на деловите и политически инициативи, а не толкова в любовта. С лекота елиминирате конкурент, който вече е свалил гарда и води колеблива политика. Ще се преговаря на тъмно и без свидетели, ще се действа без много афиширане кой с кого е и зад какво стои. Ролите ще се сменят, ще бъдете търсени и за консултантски услуги.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес силните на деня се опитват да оседлаят останалите и да ползват без ограничение общите ресурси. Ако хората с комплекси си траят още повече ще изпаднат от играта. Комплексари и кокошкари ще отговорят за чужди грешки. Не позволявайте да ви използват като лост и опорна точка. Стопете дистанциите, обединете интересите си с тези, които държат на вас и ви обичат.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Днес Луна и Сатурн от Водолей са в опозиция на Слънцето на родените в първата декада. Трудно ще се разберете с родителите, с учителите, с шефовете и с авторитетите в живота ви. Старайте се да не предизвиквате тези, от които все още по някакъв начин зависите. Но бъдете сигурни, че децата ще ви създадат проблем, ще ви вкарат в преразход на средства и разправии. Щедете се.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за признание и прошка. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Опитайте да стопите дистанциите с нужните ви хора. Ден на Феникса. Възраждат се с нова сила стари връзки и чувства. Опитваме се да разберем другата гледна точка и да си простим взаимно. Време е горделивостта да отстъпи място на истинската гордост от връзките с тези, които обичаме.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес палачинката се обръща и с голяма вероятност ще доминирате в отношенията. Хора с проблеми и комплекси ще работят в услуга на вашите интереси или просто няма да се яват и да спечелят мястото, за което заедно кандидатствате. Съдбата ви изпраща попътен вятър и до утре може да постигнете важна цел. Огледайте се, в живота ви може да се появи неочакван спонсор и покровител.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес може да се наложи да застанете и на колене пред някого. Това не значи, че сте се предали. Направете необходимите компромиси в името на семейството и децата или на това, което за вас е личен приоритет. За грешка ще има и прошка, но ще ни е трудно да си го признаем. Не бива да се действа подтискащо и манипулиращо спрямо по-слабите. Бумерангът ще се върне.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес хората с ниско самочувствие ще изпаднат от играта. Трудно ще надскочите себе си и собственити си възможности. Но ще има и такива, които ще използват чуждата подтиснатост и неувереност. С лакти и зъби ще се стига до финала, а който не е възпитан така ще остане да диша прахта на безкомпромисните. Време е да се действа, да се чупят окови и изправят гърбове.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за сближаване и напасване, за преговори и поднасяне на извинения. След едно признание нивото ви ще се вдигне и някои забрани ще отпаднат. Ден на едиповите комплекси. Забравете проблемите на миналото и неприятностите от детството, вървите към сдобряване и сближаване. Сърцето ви разпознава стойностните хора, доверете му се и подновете личния контакт.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Луната навлиза във Водолей и попада под власта на строгия Сатурн. Този ден събужда стаховете на миналото, издига отново над нас строгата законова или бащина десница и ни стресира с изисквания и норми, на които не може да отговорим както се очаква. Родените в първата декада се подложени на допълнителен стрес с грижата за близък. Настройте се на самозащита.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на хората с комплекси и на тези, които вечно ходят с наведна глава подтискани от проблемите си. Някъде ще се направи опит за промяна, ще се надигнат глави и гласове, но енергията едва ли ще стигне за качествен скок. В организма ни се включват енергии на финно ниво. Започва промяна отвътре, която няма да се спре. Бъдете себе си, направете първата крачка.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
14 Октомври 2021 година