Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Как спахте, сладури и делегатчета? Изтрезняхте ли?

Видяна: 16409 пъти

Как спахте, сладури и делегатчета? Изтрезняхте ли? Някои добре са поспали, други зле, нали? Всъщност, сънят на мнозина ще остане лош, защото статуквото се запази. Статуквото в БФС. И нищо чудно не се случи - Борислав Михайлов взе своето, спечели изборите и ще властва още 4 години, в които обеща светло бъдеще и "работа със сърце".
Атанас ГЕОРГИЕВ

Боби Михайлов е много добре изпечен. Той е опитен играч, а след Американското лято на далечната вече 1994-та бившият вратар на националния се кали в редица битки. И следва много добре принципа на Батето, а той гласеше: "Ще загубя изборите, ако аз реша". И беше прав.
Иван Славков се задържа 10 години на трона, но беше далеч пред своя наследник. Далеч е и сега - като работа, като размах, като действия, като присъствие, като характер, като голям майтапчия, а и в пиенето го биваше.
Е, Батето реши и сдаде поста, който наследи Михайлов. И вече 16 години царува - ненадминат рекорд у нас. И едва ли скоро някой ще го бие по този показател.
Един от героите от САЩ`94 отдавна си беше оплел кошницата, а далеч преди това се е оплел и в свинските черва на УЕФА, където всички си пазят гърба. В тези институции - ФИФА и УЕФА, не накривиха шапката нито на Платини, нито на Блатер... А там лапаницата е голяма.
И не случайно Боби Михайлов си оттегли оставката - един ход, който изненада и най-големите комбинатори. Направи го под натиск, какъвто му беше оказан и при подаването на оставката. Но там нещата се решават на друго ниво, което далеч няма нищо общо с футбола.
Управниците на българския футбол си изиграха добре картите - някъде се изгубиха гласове, други не бяха допуснати, а часове преди това се спретнаха и огромни софри, които винаги са правени в последните години.
Бербатов, барабар с Мартин и Стилиян, бяха изиграни, но от хора с опит, които седмици преди това арогантно им се подиграваха, надсмиваха в ефир и постоянно играеха по правилата на играта, ама не на тази на зеления терен, а на квартално ниво, на най-ниското и долно ниво.
Бербатов не успя. Преди него не успя и Любослав Пенев, който се провали в тандем с Ники Илиев. Едва ли и скоро някой ще успее.
Да! Има такъв човек, който органически не понася Борислав Михайлов, със сигурност е обичан поне от половин България, но за съжаление не иска да се връща в блатото на българския футбол и да се омърси отново. Но само той може да го направи.
Той е Христо Стоичков - Камата, която може да прониже с хирургическа точност Михайлов в сърцето и с това да приключи царуването на самозабравилия се пияница и любител на Преслава!лупа

Публикувана на
14 Октомври 2021 година