Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кандидат-президентът Луна избухна

Видяна: 14823 пъти

Поп фолк дивата Луна реагира на всички писания по свой адрес, откакто стана ясно, че е кандидат за президент на предстоящите избори в страната.
"Не съм канила за вице Иво Димчев и Пищова. Правят си пиар на мой гръб, но не им се сърдя. Има някакъв певец Иво, не му помня фамилията, който втора седмица обяснява в медиите, че е отказал да ми е вице. Не е вярно, дори не съм го канила", това заяви тя.
Думите й визират скандалният артист Иво Димчев, който заяви наскоро, че приятелите му Азис и Мария Силвестър са го посъветвали да не приема поканата й.
"Същото важи и за Митьо Пищова. Само си правят пиар на мой гръб, но не им се сърдя", добави още певицата.
Както е известно, Луна се е регистрирала под № 1 и очаква жребия да й отреди същия номер в бюлетината. Вече е в предизборна кампания и подготвя серия от концерти из страната.
Агитирала колегите си от поп фолка да призовават почитателите си да гласуват за нея на своите участия. Някои като Сашо Роман, Константин, Кали и Таня Боева обаче, са коментирали кандидатурата й като несериозна и затова нямало да я подкрепят."А трябва да я приемат сериозно и ако те се бяха кандидатирали, аз бих ги подкрепила, защото сме една гилдия и трябва да сме обединени. Таня ми е приятелка и трябва да й звънна да видя дали наистина го е казала, защото не ми се вярва - и на мен изрязват думите, за да им променят смисъла", каза още изпълнителката на хита "Луна - президент".
Любопитен е и коментара на блондинката по повод голите й снимки от плажа, които наскоро обиколиха мрежата: "Не съм аз, но е готина мацката. Нямам нищо против, тъй като смятам, че президентът трябва да разголва душата си и отвън, и отвътре. Както смятам, че на президента не му е нужна заплата от 12 000 лева. Минималната от 650 лв. е достатъчна.".
Коментари в мрежата:
Слънце: А бе няма ли някой психиатър около тази жена.
Ама разбира се: Тишината в спалнята не прощава
Обективно казано: Луна е най свястната кандидатура за президент. Ще омайва държавните глави с някоя народна песен и ще носи дивиденти за България. Те такова чудо не са виждали.

Публикувана на
14 Октомври 2021 година