Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво да направим преди 5 ноември, за да ни потръгне в живота

Видяна: 22440 пъти

Според водещата и астролог Алена Николская, през следващите три седмици Венера ще бъде в знака на Стрелец и това е чудесно време за най -положителните промени. Ето какво е необходимо.
1. Отворете се към света
Не се закачайте за себе си, смело се спуснете към всичко ново. Излезте от зоната си на комфорт и вселената ще ви се отплати.
2. Погледнете по-широко ситуацията и бъдете по-свободни
Звездите ви съветват да се борите с консерватизма и да станете по-свободни във възгледите си. Този подход обещава появата на нови възможности, запознанства и съвети за решаване на проблеми.
3. Дайте свобода на партньора си
Опитите да се ограничи любим човек могат да ви бутнат от правия път. Вместо това е по -добре да организирате вълнуващо свободно време заедно. Според астролога съвместното пътуване, което ще ви сближи, ще бъде отлично решение.
4. Правете това, което никога не сте правили
Стрелецът е знак на новатори, така че е време да го откриете. Опитайте се да намерите в себе си онези аспекти, които никой не е виждал... дори и вие самите. И смело се заемете с това, което отдавна искате да постигнете.
5. Внимавайте с разходите си
По това време ще има голямо изкушение да се сбогуваме с финансите, но звездите предупреждават: парите си струва да се харчат, само след внимателно претегляне на плюсовете и минусите.
6. Включете се в образованието
Сега е подходящият момент да покорите върховете в областта на образованието. Трябва да прецените какви нови умения можете да получите, за да подобрите финансовото си състояние.
7. Запознайте се с нови хора, докато пътувате
За тези, които търсят сродна душа, е подходящият момент да отидат на пътешествие. При такива обстоятелства е много вероятно да срещнете съдбата си.
8. Приемете помощ от други хора
Не бива да се справяте сами с всички трудности. Ако осъзнаете, че е необходима помощ, в живота ще се появи правилния човек, казват звездите.
9. Правете това, от което преди се страхувахте
Сега е подходящият момент да предизвикате себе си. Най -лошите начинания ще се окажат успешни и ще доведат до личностно израстване.
10. Контролирайте храненето си
Венера в Стрелец прогнозира, че по това време може да се събуди необуздан апетит. За да избегнете храносмилателни проблеми, трябва да сте по -внимателни с храненията си и да не преяждате. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
13 Октомври 2021 година