Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Майка и учителка си скубеха косите пред ученици в двора на училище

Видяна: 25864 пъти

Грозни сцени между майка и учителка втрещиха цяло пловдивско село. Екшънът се разиграл в двора на училище „Св. св. Кирил и Методий“ в Дълбок извор пред очите на десетки ученици.
Майката на дете, което посещава учебното заведение, влязла в остър конфликт с една от преподавателките. Причината за спора e, че учителката тормозила детето и родителят, както всеки друг, е направила необходимото да го защити, споделят запознати със случката. Напрежението ескалирало за секунди.
Майката започнала да крещи и да иска обяснение за тормоза, последвали закани към учителката, а накрая я хванала и я дърпала с всички сили за косата. Целият този цирк се разиграл пред очите на хлапетата с чанти.
Последвал сигнал в полицията. 36-годишната майка, която си изкарва прехраната като земеделски работник, била подведена под отговорност, след което изправена пред съда. Магистратите решили да й наложат глоба в размер на 1000 лв. Признали я за виновна за нападението, но не и за това, че е обиждала учителката с неприлични думи./марица

Публикувана на
13 Октомври 2021 година