Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Семеен бивш областен шеф издъхна в ръцете на любовница, изпил 2 хапчета виагра

Видяна: 39800 пъти

Бивш главсек на Областната администрация във Враца издъхна по време на секс след изпити наведнъж 2 хапчета „Виагра“. Случаят е изключително деликатен и по тази причина е пазен в тайна от обществото. Затова и няма да посочим дори инициалите на замесените в любовната история, завършила със смъртта на единия от участниците в нея.
В спокойния следобед на първия петък от месеца в апартамент на бул. „Никола Войводов“, популярен като „Дунав“, се срещнали за поредното рандеву изключително популярна в обществото дама и бивш важен чиновник в областната управа, научи ексклузивно агенция BulNews. Любовното гнездо е наето от дълго време. Връзката им е от около 10 години. И двамата са семейни и досега успявали да държат в тайна пред своите половинки отношенията си.
В злополучния ден около 60-годишният мъж изпил две хапчета „Виагра“ едновременно. Малко след това изохкал и паднал бездиханен върху своята партньорка. Изплашена, тя веднага извикала Бърза помощ, но пристигналите спешни медици само констатирали смъртта. По протокол при подобен трагичен случай били уведомени и в районното управление на полицията. Пристигнала и служите на реда, като огледът в квартирата продължил близо 2 часа.
През това време любовницата била помолена да бъде на разположение и да не си тръгва. Тя се обадила на сина си, веднага пристигнал. Съпругът й бил на работа в чужбина. Направената аутопсия по категоричен начин установила, че причината за внезапната смърт е предозирането със сините хапчета, заради което сърцето му не издържало. /лупа

Публикувана на
13 Октомври 2021 година