Новина от категория България
Архив на публикациите

Луна не си поплюва, намали заплатата на президента, 650 лв. му стигали

Видяна: 75032 пъти

"650 лв. да бъде президентската заплата, колкото е минималната сега. Защо държавният глава да получава повече от 12 000 лв. на месец, а моите родители по 300 лв. пенсия?" Това попита поп-фолк певицата Луна, която се кандидатира за президент, в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

"Президентът взима 40 пъти по-висока заплата от тях. Затова моята заплата като държавен глава ще я разделя с нуждаещите се пенсионери и социални слаби. Единственият независим и надпартиен кандидат съм, плащам цялата си кампания с лични средства", категорична е тя.
"Нямам конкуренция в президентската надпревара. Честност, справедливост, независимост и всички агенти на ДС - Вън. Защо агенти на ДС са в инициативните комитети на кандидатите за президенти, изявяващи се като обединители на нацията? Пълна лустрация. Това е моята програма", заяви още певицата,
"Явно хората са припознали в мое лице една силна и независима жена. Повече от 30 години Луна е в домовете на българските граждани. Делили сме си залъка и дойде времето да бъда президент", убедена е.
Обяви, че ако спечели изборите на 14 ноември, всички разследващи журналисти ще бъдат в президентството: "И без това има толкова свободни стаи, превърнали са го в туристическа агенция. Луна ще направи така, че за един президентски мандат от 5 години да се случат всички онези неща, които ги чакаме 30 години".

Публикувана на
13 Октомври 2021 година