Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За какво да внимаваме тази сряда

Видяна: 18666 пъти

Овен
Правите прибързан ход или споделяте нещо поверително. В желанието да изпъкнете или да се похвалите разкривате свои и чужди тайни и това ще ви коства много. Затваряйте си устата. Следобед ситуацията се променя и за грешка ще има прошка. Опитайте да подновите стопирани във времето връзки. Извинете се, оправете нещата, особено ако сте ги забъркали вие. Нужно е смирение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Още със ставането си пожелайте нещо и до вечерта може да го имате или нещата да получат благоприятно за вас развитие. Родените в третата декада ще трябва да вземат важно решение след една разправия или странично предложение. До вечерта се постарайте да привлечете тези, които сте дистанцирали. Време е да се признават и опрощават греховете. Бъдете добронамерени.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Денят е напрегнат, лесно се влиза в конфликти. Не заставайте между други двама като страна в спор. Ще се окажете виновни за чужда вина. Вечерта настъпват обрати във вразките. Лесно може да се помирите и сдобрите. Отношенията ви с партньори минават на по-високо ниво и водените преговори в следващите два дни ще са успешни. Активизирайте се максимално.
5
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Ден на разправии за важни неща, но и за дреболии. Постарайте се да не издребнявате в претенции и искания и не позволявайте да ви затрупват с чужди отговорности и задачи. Ден на вербалната магия. Внимавайте в приказките, не давайте обещания, които ще ви затруднят излишно. Пазете си личните данни, квитанции и бележки. Загубеното ще ви създаде доста главоболия.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят носи успех там, където се действа справедливо и по правилата. Всичко важно да се документира. Работете само с дубликати, съхранявяйте оригиналите на всичко, което подпишете и съгласувате. Започвайте само такива дела, които до утре ще приключите. Дълготрайните проекти още утре ще завият в неблагоприятна посока, а дълготрайните инвестиции ще се стопят.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес намирате нестандартни решения на наболелите проблеми и излизате от кризата. Луна, Плутон и Уран от другите два земни знака ви осигуряват подкрепа и защита в точен момент. Чакайте повишение и преназначение, намирате и допълнителна работа. Възползвайте се от всеки шанс. Не приказвайте много, а действайте. Може да се разберете и с роднини по имотни дела.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Вероятно е да започнете деня с конфликт у дома или по пътя за работа, но и на работното място няма да имате мира, особено ако участвате в провокиращи разговори и коментари. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото и е изнервен просто да замълчи, за да не си докара излишни неприятности. Не водете преговори по имотни дела и не капарирайте имот.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
До обед може и да действате хаотично, но следобед се концентрирайте и опитайте да привлечете за съдействие стари партньори и хора, на които имате доверие. Ще ви е нужно разбиране и подкрепа за нещата, които движите. Споделете отговорностите и парите. Водете честна игра и политика. Не си позволявайте да губите ценни приятелства. Извинете се, ако сте сбъркали.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Както и да постъпите днес ще има недоволни от развитието на нещата и вашето участие. Мислете за личния си интерес. Не се въвличайте в безсмислени спорове и не се оправдавайте за нищо. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Ден на вербалната магия. В желанието да се похвалите или оправдаете, може да си вкарате автогол с разкриване на свои и чужди тайни.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
До обед внимавайте какво обещавате и съобщавете на околните. Пазете свои и чужди тайни. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото просто да замълчи и да преглътне това, кето би искал да коментира и сподели. Не се занимавайте с имотни дела и делби. На никого няма да може да угодите, а и личните ви претенции ще отблъснат потенциални клиенти.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес някои отношения се заплитат преди окончателно да се разплетат и всеки да получи каквото си е заслужил. Стойте далече от скандали и разправии. Избягвайте да сте третия, който се намесва в ситуацията. Може би ви играят някакъв номер и театър с цел да разберат истинските ви цели и намерения. С една дума днес може да лекуваме или разболяваме. Не отправяйте упреци.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Счупеното тази сутрин е лош знак. На път сте да прекратите отношения с хора, които до момента си ви подкрепяли. Работата ви изисква да вземете тежки решения. Може би трябва да си смените работата, ако кризата е непреодолима. Днес думите тежът като камък и дори да изразяват похвала ще се изтълкуват превратно като намек за връзкарство. Вечерта поднасяме извинения и дано се приемат.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
13 Октомври 2021 година