Новина от категория България
Архив на публикациите

Чалгата не подкрепя Луна за президент

Видяна: 20984 пъти

Чалга изпълнителите масово не подкрепят колежката си Луна в начинанието й да стане президент, установи проверка на "България Днес" сред представителите на лекия жанр.
"Всяка жаба трябва да си знае гьола - коментира Сашо Роман. - Уважавам много Луна. Но не бих гласувал за нея, нито бих я подкрепил", добави още изпълнителят на "Мой ангеле".Певецът е Категоричен е, че професиите не трябва да се мешат и всеки трябва да се изявява там, където се е доказал и може да даде най-много, а не да се пробва в нови поприща.
Подобно е мнението и на голяма част от останалите чалгаджии. Повечето от тях се смеят, когато ги попитат дали биха подкрепили русокосата изпълнителка да влезе на "Дондуков" 2.
Луна не е президентът и на Кали. Певицата, изпяла вечния хит "4-4-2", не подкрепя кандидатурата на колежката си."Луна е много добра, чиста жена. Говори добре. Казва правилни неща. Не се е излагала. Не пие, не пуши. Но просто не е моят президент. Имам друго виждане за този пост. Човекът на него трябва да има нужното образование. Да познава икономическите обстановки в другите страни. Не знам дали Луна е наясно с тези неща. Не я познавам толкова добре. Не сме първи приятелки", анализира Кали.
"Кандидатурата на Луна е несериозна! Ала според законите всеки, който отговаря на условията, може да бъде издигнат за поста. Луна може да не става за президент, но е перфектен шоумен. Вижте само как попада във всички новинарски емисии. Възхищавам й се за смелостта. Евала й правя", споделя още тя.
Жестоко обиден на Луна е Константин. Получил покана да бъде вице на кандидат президента. Офертата го разгневява: "Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо много се смях. Но каза, че говори напълно сериозно. Казах й, че отказвам. Кръвно й се обидих след предложението. Няма как Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм участвал, все съм печелил. Бил съм на най-високото стъпало. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих отговорил", обясни Коцето.

Публикувана на
12 Октомври 2021 година