Новина от категория България
Архив на публикациите

„То се гушат, то една лой тече... Леле майко!“

Видяна: 18361 пъти

Особено със Спецов какво интервю гледах по bTV. Леле майко „Пак ще ги бием много, защото хората видяха, че не могат. Крадливи и не могат. Един Път на Копринката – това е, което създадоха по образец за корумпирана държава. Затова няма пари в държавата.“. Това заяви днес в Пловдив Бойко Борисов.
„Казва Асен Василев, че има пари, а вчера теглят половин милиард. И 30% по-малко за докторите. Това са нашата армия. 200 души са умрели за 2 дни. Средно с по 80 души на ден гине нацията. И млади хора вече умират. И все едно няма...
Водещите по централните телевизии - то се гушат, то една лой тече... Особено със Спецов какво интервю гледах по bTV. Леле майко! Той измамил, взел куха фирма, човекът го няма, дано е жив! И мазни... Па ме кани да му давам сигнали за Пътя на Копринката. На него точно!”, възмути се той.
Коментирайки привикването на хора от ГЕРБ в пловдивската полиция и забраната за агитация, заяви, че „нямат друг шанс”: „Те се провалиха два пъти и хората очакват същото. И като ги гледат как се карат, как ще направят редовно правителство. Можеха Слави да си направят правителство, имаха пълно болшинство. И сега какво ще се промени? Ще се заобичат или няма да си говорят пак за постове? Как ще го сторят? Те само това правят – тормоз, данъчен, върху всичко. Хиляди хора от ГЕРБ са подложени на този тормоз. И Спецов мисли, че ще спрат да го сочат с пръст".
Не подмина и президента Радев: „Мисля, че сега ще се уплашат още повече и ще затворят държавата, за да може да тече агитацията на кандидат-президента. Румен Радев да се разхожда хем като президент, хем като кандидат-президент с държавната охрана. Защо не го критикувате него? А мен за джипката. Радев си обикаля предизборно – Благоевград, Банско. Ако така върви кризата, ще уплашат старите хора и няма да гласуват заради коронавируса"./блиц

Публикувана на
12 Октомври 2021 година