Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този вторник

Видяна: 18544 пъти

Овен
До обед осъществете връзки с чужбина. Този ден променя отношенията ви с някого. Пресявайте внимателно всяка информация. Не правете професионални промени и внимавайте какво и на кого обещавате. Не унищожавайте бележки и документи, ще ви потрябват като доказателство. Тази вечер си пожелайте нещо и то ще се сбъдне, дано после на се наложи да се отказвате от него.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес и утре Луната от Козирог ще скючва чудесен аспект с Уран от Телец. Може да ви повишат. Чакайте награда за усилията. Може да уредите имотни и наемни отношения или да намерите търсеното жилище и терен за бъдеща дейност. Водете преговори с чужбина. Днес се печели от консултации и от посреднически услуги. От обед до утре на обед не споделяйте тайните си.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
До обед имате добри шансове за преговори и уточняване на допълнителни споразумения към старите договори. Партньори от чужбина ще ви предложат изгодна оферта, а и вие ще отвърнете със същото. От обед до утре на обед властва вербалната магия. Не е без значение какво казваш, предлагаш и пожелаваш за себе си или за някой друг. Пазете квитанции, както свои и чужди тайни.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес и утре Луна и Плутон от Козирог заедно с трите планети във Везни ще ви действат разбалансиращо и провокиращо в професионален, личен и здравословен план. Намалете темпото Подложени сте на натиск и агресия на работното място, а близките ви хора ще ви затрудняват с техните проблеми, без да се съобразяват с вашите. Счупеното до утре на обед е знак за раздяла.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед мислете и действайте в по-далечна перспектива. Обадете се на близки и колеги в чужбина, подновете договори и съвместна дейност. Ден на откровение за правилната посока. Следобед ще ви пречат конфликтите на другите. Не влизайте като трета страна в чужда разправия. Губите си времето и си създавете излишни гловоболия. Вечерта се пожелайте нещо на глас и ще го имате.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Дева
До обед може да получите повече права и пълномощия и да се свържете с точните хора. Получавате лично откровение за правилната посока. Включете се в проекти с чуждестранно финансиране. Предприетото ще ви вдига нивото. Следобед разбирате нещо скривано от вас. Не се амбицирайте и не поемайте излишни рискове. Губите самообладение, някой ще се възползва.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес и утре Луната от Козирог е в конфликт с трите планети във Везни. Очертават се проблеми на работното място, особено ако се похвалите с повишение или някакви други екстри. Внимавайте да не настроите група хора срещу личните си интереси. Не споделяйте важни информации. Счупеното до утре на обед е лош знак и е предвестник на раздели. Здравето ви е настабилно.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Настройте се на работна вълна. Днес и утре ще постигнете много, но после до края на седмицата проблемите ще ви засипят. Този ден започва с откровение за вярната посока и начин на действие, но до вечерта срещате видима и невидима съпротива и водите неприятни разговори. Късно вечерта намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо. Сбъдват се благите пожелания.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед се препоръчват контакти с чужбина. Може да получите покана за пътуване или съвместна работа. От обед внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне и после няма да може да се откажете. Каквото се загуби трудно ще се върне и възстанови. Може би сега е момента да сложите край на губещи връзки. Пазете си вещите, съхранявайте на сигурно място важни документи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден за пътуване, за преговори и огледи на място. Очертават се конфликти по линия на партньорските връзки. Луната от вашия знак е в пречупващ аспект с трите планети във Везни. Всичко ще става по трудния начин, но до края на деня ще получите лично откровение за правилната посока и избор. Може да се откажете от едно за сметка на друго. Провокаторите остават излъгани.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед не е време за недоволство. Приемайте нащата такива каквито са и не искайте друго. Търсете контакти с близки от чужбина и се консултирайте със специалист. От обед до утре на обед печелят тези, които владеят магията на словото, които могат да ни убедят в нещо важно за самите тях. При случайно дочут разговор ще научите тайна и ще коригирате отношенията си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
До обед уточнете сделки и договорни отношения с партньори от страната и от чужбина. Ден на телепатичните контакти. Ако мислите за някого непременно му се обадете или той ще ви звънне. Навлизаме в деня на петела, който ще изкукурига в най-неподходящия момент и ще събуди всички заспали. До утре на обед не влизайте в конфликти и не споделяйте тайните си.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
12 Октомври 2021 година