Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ваня Щерева пак се разгони

Видяна: 6710 пъти

Ваня Щерева не сприра да провокира с разголени снимки, въпреки че вече е на 51. Откакто се раздели с последния си приятел – футболиста Борислав, тя започна да се оглежда за ново гадже. Известно е, че певицата, писателка и риалити звезда предпочита младоци, набори на щерка й Мила Роберт, затова се опитва да поддържа прилична форма. Последните кадри, които качи в инстаграм, са от пловдивски хотел и на тях позира по оскъдно облекло в леглото.
„Преди в никакъв случай не бих пуснала такава снимки. Сега, след като обявих битката ми с килограмите, що не?! Търпение и работа!”, коментира доволно блондинката .
Близки до певицата и писателка твърдят, че тя си търси нов мъж, затова напоследък си позволява да е така провокативна. Надявала се да оплете в мрежите си поредното младо лъвче, което да се конкурира по физика с бившия й Борислав. Той все пак е спортист и тя доста време се радваше на „плочките” му. Различните им възгледи за живота обаче ги разделиха в дългосрочен план. Футболистът тепърва искал да създава семейство и да има деца, а Щерева вече е приключила с този житейски етап.
„Това беше една поп фолк любов. Аз тръшнах вратата и го оставих да си мисли, че той е сложил края”, споделяла е Щерева за разлъката. Тя така и не успяла да свикне с начина на живот на Боби и с непрекъснатите му излизания с приятели. От друга страна, неговите авери му се подигрвали, че излиза с толкова възрастна жена. /хотарена

Публикувана на
11 Октомври 2021 година