Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 17080 пъти

Овен
След Плутон днес и Сатурн ще тръгне в директна посока, а на 18-и и Меркурий и Юпитер ще ги последват и ще отворят полето за новите инициативи в бизнеса, в политическите и обществени дела. Този ден може да ви насочи към проучване на нови пазарни ниши. Върнете си дълговете, постарайте се да имате повече свобода на действие от началото на другата седмица.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Проучвайте, водете преговори с чужбина преди да направите крачка тук на местна почва. Денят отприщва личната инициатива, а тръгващият в директна посока Сатурн ще въведе нови мерки съобразно променените условия на пазара и в живота ни. Навлизате в период на преустройства. В следващите два дни всичко предприето от вас ще има положителен ефект и ще ви вдига нивото.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Родените в третата декада са подвластни на фикс идеи и фобии. Някой може да ви зариби с личните се амбиции и виждания по професионални и лични дела. Постарайте се във всеки момент да контролирате положението, иначе ще бъдете контролирани. Преговорите с чужбина отложете за утре до обед. С лекота се поддавате на странично въздейстие. Доверете се на предчувствията.
4
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Денят е добър за провеждане на съвещания и делови срещи, на които ще се разглеждат съвместни проекти и бъдещи инициативи. Казвайте каквото мислите, не премълчавайте истини, за да не ви обвинят в недалновидност и некомпетентност. Сатурн тръгва в директна посока. Идват нови решения и разпореждания от хората, под чието ръководство действате. Проведете уточняващи разговори с шефове или клиенти от чужбина.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед останете в тесен семеен кръг и ограничете контактите. От обед навлизате в активен и спонсорски период. До утре ще влезете в преговори или ще ви се обадят с изгодно предложение. Нищо не отказвайте, намерете време за всяка предложена задача и агажимент. Тенденцията е да спечелите повече и да осъществите полезни за бъдещето връзки.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Разширявате контактите, а това ви води към заблуди и некоординирани действия. Възприемате нечие поведение и мнение и се доверявате без да сте проверили как стоят нещата в действителност. Работете с доказани във времето партньори и близки. Внимавайте в дозировките на лекарства и алкохол. Трудно дозирате и отношенията. Обаждане от чужбина ще ви амбицира и натовари.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес лесно се усвояват и предават знания. Разширявате контактите и до вечерта правите връзка с чужбина. Ден на откровение за бъдещето. Нищо не е случайно. Зад всяко предложение и покана се крие възможност, която развита добре ще ви донесе стабилизация и материално благополучие. Ставате по-богати, не само на идеи, но и на възможности за лична реализация.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес се връщаме към стари разпоредби и проблемите започват да се решават. Добре наученото и проучено старо знание става база за бъдещето. Не може да се пренебрегват основни положения в отношенията. Ще се наложи да се съобразите с някого, но и с вашите нужди и изисквания ще се съобразят. Пътят на взаимните компромиси е осеян с цвят от рози и бодли.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед ще постигнете много, ако следвате личната си амбиция и се отдадете на творческа активност. Може да намерите партньор със сходни разбирания и интереси и да обедините усилията си в кризата. Препоръчват се и контакти с фирми и лица от чужбина. Рекламирайте се, излезте от зоната на неизвестноста и търсете спонсори. Поне на едно място ще получите каквото търсите.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Сатурн в ролята на бащината десница тръгва директно и започва да налага правилата, които сме пренебрегнали. Платете данъци и такси, изпълнете дадените обещания и довършете проектите, които влачите от доста време. Подгответе се за старт на новите инициативи от 18-и, когато и Меркурий и Юпитер ще тръгнат в директна посока и ще вдъхновят търговската инициатива. Бъдете делови.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Днес вашата управляваща планета Сатурн тръва в директна посока и повишава изискванията към вас, към пряката ви работа и дейност. Влизаме в нов коридор от споразумения и законови промени, които ще въведат порядък там, където не се спазва регламента. Ще получите и нещо, което ви дължат или са ви отказвали преди. Вървите към преподписване на старите договори, пазарете се.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на подадените ръце, на каещите се грешници, които отново си проправят път към стари любови, приятелски и професионални връзки. Водете принципна политика и поднесете извиненията си на тези, които по някакъв начин сте затруднили. В тангото на живота правите една крачка назад, за да може утре да направите две напред. Получавате прозрение за бъдещето.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
монитор

Публикувана на
11 Октомври 2021 година