Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои жени не стават за любовна връзка

Видяна: 20923 пъти

С жените от тези зодии е трудно да изградите връзка и е по-добре да бъдете само приятели с тях. Ето кои са те.
Телец

Въпреки че Телците обикновено са спокойни и сдържани, те могат да бъдат и безкрайно непредсказуеми. Често забравят за срещите или още по-лошо - за годишнината с любимия. Но с тях никога няма да ви е скучно, защото те винаги знаят как да ви развеселят. И въпреки това астролозите са категорични, че дамите Телци са по-добри приятели, отколкото партньори. Но все пак да не забравяме, че според техните класации жените от този знак са като магнит за мъжете.
Близнаци
Ако търсите спокойна и стабилна връзка, жената Близнаци не е за вас. Представителите на този знак обичат да са постоянно в движение и се впускат в спонтанните приключения. Хаосът във връзката с този въздушен знак е неизбежен.
Лъв
С жената Лъв никога няма да скучаете, но за съжаление това невинаги е достатъчно за една връзка. Представителките на този знак са с импулсивен характер и искат винаги да получават това, което желаят.
Скорпион
Скорпионите са невероятно лоялни, но в любовта показват и друга своя черта. Щом представителите на тази зодия пуснат някого в сърцето си, те искат да са на първо място за него. Скорпионите ревнуват безумно и като цяло обичат да правят от мухата слон. Разбира се, това винаги приключва с драма.
Водолей
Жените от зодия Водолей са пълни с изненади. Те обичат екстремните преживявания и искат да опитат всичко. И не го интересува, че понякога не всичко от това, което правят, се харесва на партньора им. Жените от този знак вдигат много шум покрай идеите си и във връзката с тях винаги има напрежение.

Публикувана на
10 Октомври 2021 година