Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Българка гримира Парис Хилтън

Видяна: 20923 пъти

Едва на 22 г., Ана Горанова завладява света на макиажа в Ню Йорк. Гримира световноизвестни личности от Холивуд, една от които е самата Парис Хилтън. С нея се среща в 4 ч. сутринта в апартамента в Ню Йорк. Тогава е част от екип гримьори и коафьори, които трябва да я подготвят за участие в телевизията.
"Парис беше много дружелюбна с нас, още като пристигнахме, поръча закуска и кафе. Дори прие да я снимаме, за да се рекламираме после в социалните мрежи . нещо, което много звезди не ни позволяват", разказва за срещата си нашенката.
Момичето заминава с родителите си за Щатите едва на 6 г.,започвайки да учи в местно училище в опит да постигне мечтата си да стане балерина. Но животът й определя друга съдба. Години по-късно сред българската общност късметът среща Ана с друга българка, която вече е утвърден артист зад океана - Катя Какламанова. Тя забелязва таланта на Ани, която от дете гримира съученичките си, както и прави сценичен грим на своите приятелки, и решава да й помогне в света на гримьорството. Отивайки в университет, Ана започва по-сериозно да гримира и много бързо започва да прилича клиенти. С много труд, упоритост и хъс нашето момиче успява сама да наложи името си като звезден гримьор. Въпреки крехката си възраст Ана вече има две участия на Седмицата на модата в Ню Йорк, писа България Днес.

Публикувана на
10 Октомври 2021 година