Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Какво означава, ако тези животни ви пресекат пътя

Видяна: 24644 пъти

Всички сме чували за най-различни суеверия, свързани с животните, като например, че черната котка е на нещастие. Но има и такива за животни, за които дори не сте предполагали. Днес ще ви представим някои от поличбите, които носят те, а понякога могат да са и много мощни:

Сова
За совите се смята едновременно, че са символ на мъдростта, но и на смъртта. Известни са още от Древна Гърция, като биват свързани с Атина Миневра – богинята на мъдростта. През различните времена са свързвани и с други богове. Совата предупреждава за наближаваща промяна, затова ако срещнете такава – трябва да се подготвите. Те не носят лош късмет, енергията им е кралска и дори може да считате, че ви чака успешен период. Ако пък се занимавате с направата на магии и се появи сова – бъдете внимателни, магията ви наистина е силна.
Паяк
Още едни животинки, които се свързват с древногръцката богиня Атина. Паяците носят добра енергия, ще ви се случват хубави неща и ще имате късмет. Среща със стар приятел също не е изключена.
Котка
Котката се появява, за да ни накара да послушаме сърцето и интуицията си. Те имат магически и много мощни сили, но и цветът им е от означение. Например бялата котка се свързва с любовните отношения, плодородие и промени, свързани с тази насока. Черната пък се асоциира с мъдростта, но и с промяната на късмета – понякога за добро, понякога не чак толкова. Оранжевите котки символизират духовното, различни етапи от вашето съществуване и промени в душата ви.
Врана/гарван
Враната е свещената птица на Тот – египетски бог на мъдростта и магията, както и се асоциира с други божества – Асклепий, Аполон, Хера. Знаем, че е свързана с лоши ситуации, но пък символизира истинността. Ако видите врана, нещо важно предстои да се случи в живота ви, трябва да се подготвите.
Елен
Елен или сърна на пътя ви означават да продължавате да се движите в посоката, която сте поели, въпреки всички препятствия и трудности, не се отказвайте и вложете сърцето и душата си. Всичко това ще ви се отплати. Стойте с гордо вдигната глава като елените. Освен това, тези животни са свещени за богинята Артемида.
Заек
Зайците са добра поличба. Те предвещават късмет и успех, доверете се на съдбата, очакват ви изобилие и плодотворен период.
Гущер
Гущерите също подсказват за правилна посока. Ако все по-често се натъквате на влечугите, обръщайте повече внимание на сънищата си и ги тълкувайте. Освен това, те потвърждават да продължавате в същия дух.
Змия
Змиите са свързани с природата и Земята. Те символизират мъдрост и мощ. Водно конче Водните кончета се смятат за духовете на наши починали, които са покрай нас, за да ни дадат енергия и сили да продължим напред.
Калинка
Калинката е символ на победата на живота над смъртта. Видите ли калинка, значи е време за промени в живота ви, и то фундаментални. Обикновено е свързана с късмет, радост, щастие и успехи.

Публикувана на
10 Октомври 2021 година