Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво разбирате под любов?

Видяна: 7808 пъти

Всеки човек възприема любовта по различен начин, но влияние върху това оказва и зодията. Нека видим какво разбират под любов представителите на зодиака:

Овен

При Овните любовта е равностойна на пробуждането. Те възобновяват всичките си чувства и инстинкти, които досега са били забравени в някое кътче на сърцето. Обичат ли наистина, представителите на тази зодия няма да ви предадат никога.
Телец
Телците искат да усетят любовта по-възможно най-истинския начин – те я виждат като съчетание от свобода, реалност, дълбочиа и интензивност. Приключение е връзката с Телец.
Близнаци
Представителите на тази зодия направо цъфтят под въздействието на любовта. Те се съживяват, събуждат се от зимен сън, по-мотивирани и енергични от всякога. Във половинката си те виждат вдъхновението, което са търсили.
Рак
Раците са традиционалисти, любовта е сила и грижа. Ако Рак се влюби във вас – постоянно ще се обгрижвани и глезени. За тях е важно да обичат, за да се поддържат психически и физически – не могат да живеят без любов.
Лъв
Лъвовете са изключително дръзки, когато става дума за любов. Те правят най-различни лудории в името на това да привлекат вниманието на другия. Любовта им вдъхва кураж и надежда. Тя е техният спасителен пояс.
Дева
Девите дават всичко от себе си за любовта. Те ни показват, че тя е безкористна. Представителите на този знак изхвърлят ума си в кошчето, когато се влюбят. Спират да разсъждават трезво и са склонни да пожертват всичко за любимия, дори любовта да не е споделена.
Везни
Везните гледат на любовта като на спокойствие. Те искат да има хармония и тишина в отношенията им с друг човек. Не обичат кавги и разправии, за тях любовта е мирна.
Скорпион
През призмата на Скорпиона любовта е инстинктивна. Те следват само интуицията си, не мислят преди да се впуснат в нова любовна авантюра и действат смело.
Стрелец
За Стрелците любовта е приключение. Едно дълго пътуване, изпълнено с много красиви пейзажи, но и с много неравности по пътя. Именно това разнообразие поддържа любовта на Стрелеца жива и интересна.
Козирог
Козирог влюби ли се – то това е за цял живот. Те са постоянно в чувствата и отношенията си. Ще направят всичко възможно, за да задържат любимия доживот.
Водолей
Водолеите са бунтари и се противопоставят на правилата. За тях любовта няма граници, затова често са намесени и в любовни триъгълници. Те трябва да поддържат тръпката силна, а тя е такава именно когато нещо е забранено. Нищо не може да ги спре да получат това, което желаят.
Риби
Рибите създават приказна любов. Те гледат на нея като на нещо божествено и магично. Отношенията с Риби са много чувствени и истински. Actualno.com

Публикувана на
10 Октомври 2021 година