Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни изненада тази неделя

Видяна: 15433 пъти

Овен
До обед ограничете контактите, останете в тесен семеен кръг и се радвайте на любовта на близките. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Стрелеца. Направете предложение, оженете се. От обед до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Доставете си радост за сетивата с вкуса на любовта и храната. Срещите са с перспектива за бъдещето.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Време е да се срещнете с важните за бъдещето ви хора, да осъществите нови връзки и да подновите старите. Хапнете наволя, до утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Храната изцяло се превръща в енергия и тъкани, а не се складира в мастните депа. Засвидетелствайте обичта си.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед изневерявате на стила си и на начина си на работа и живот. Очертава се гостуване, което ще ви разбалансира и провокира не само емоционално, но и интелектуално. Ще срещнете силни опоненти, с които е добре да не си останете врагове. Този ден показва кого трябва да привлечете и кого да дистанцирате, без да отблъсквате. Бъдете максимално дипломатични.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Сутринта бъдете с любимите и близки хора. Съвпадът на Луна и Венера носи помирение и желаната близост. От обед разширете контактите и до утре на обед се постарайте да подновите някои изгубени във времето връзки. Не се ограничавайте в храната, няма да напълнеете. Посетете панаири и изложби. Лесно се усвояват знания и се обменя опит. Пътувайте, уредете си срещи на място.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
След любовна вечер за вас идва и любовна сутрин. Луна и Венера ви облъчват в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Очертават се пътувания, които ще ви разделят с един, за да ви срещнат и съберат с друг. Прекрачвате ограничения и прегради и се радвате на приятни моменти.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Продължават проблемите ви в партньорските връзки, но към тях се добавят и здравословни неудобства. Не се напрягайте, не участвайте в конкурси и не си налагайте тежка състезателна програма. Един от дните, в които усещаме, че сме остарели или ни е минало времето за това, което се опитваме да направим. Вечерта сте склонни да приемете на доверие нещо, което ще ви навреди.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Вървите към трансформация в чувствата. Срещите ви днес може да донесат промени в личния ви и професионален живот. До обед не допускайте намеси в избора ви, но от обед тече обмен на информации, които ще ви насочат в нова посока, даваща шанс да постигнете повече. Не отклонявайте предложения, смирете претенциите до едно приемливо за партньорите ви ниво.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Разширете контактите, изживейте нещо приятно, организирайте гала обеди и вечери. От днес на обед до утре на обед не се пълнее, независимо колко ще изядете. Планирайте визити, на които покрай обикновените разговори за децата и времето ще се засегнат злободневни или делови теми, след които може да ви предложат по-добра работа или доходен страничен ангажимент.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед ограничете контактите и останете с тези, които обичате. От обед навлизате в период на засилени обществени и социални контакти. До утре на обед уредете срещи с бъдещи съюзници и партньори и подновете връзки от миналото. Водете принципна политика, не лъжете, дори и за добра кауза. Храната се избира по каприз. Днес не се пълнее, доставете си радост за сетивата.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Посетете панаири и изложби, рекламирайте се, направете огледи на терени и имоти. Обаждане от чужбина ще помогне да вземете важно решение за промяна. От утре вашата управляваща планета Сатурн тръгва в директна посока и зациклените дела в живота ви тръгват към оправяне и уреждане. Гответе се да си поемете и отговорностите, които сте занемарили поради странични връзки и дела.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
До обед още действат изкушенията от вчерашния ден. Може да се събудите в чуждо легло и до чужд човек или с мислите си да сте там. Каквото предприемете следобед ще е важно за бъдещето ви, ще определи правилната цел и посока и ще ви срещне с подходящите хора, с които да реализирате мечтите си. До утре на обед подновете стари връзки и договорни отношения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Луна и Венера сключват пречупващ аспект със Слънцето на родените в първата декада. Някой ще си плати за удоволствията, друг ще се събуди разочарован и самотен или ще усети студенина, там където вчера отношенията са били изгарящи. Предстои трансформация, която ще изисква тежка равносметка. До утре на обед скъсете дистанциите с тези, които прибързано сте пренебрегнали.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
10 Октомври 2021 година