Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как да привлечете късмета според зодията си

Видяна: 9760 пъти

Какво трябва да направи всеки знак от зодиака, за да не го напусне късметът?
Овенът се препоръчва да се съсредоточи върху финансовата част от живота, кариерата и личните цели. Астролозите дават най-важните съвети за лъвовете - бъдете учтиви. Дори и да искате да бъдете лоши и да нагрубявате - не го правете, трябва да останете грижовни и мили. Стрелецът не трябва да губи инерция и активност. Сега е времето, когато може да се направи много.
Телецът в началото на 2022 година трябва да се съсредоточи върху най-важните въпроси и да слуша по-често вътрешния си глас. Девите са хора, които трябва да помнят значението на самотата и духовните практики през есента на тази година. Много от тях могат бързо да изчерпят енергийните си запаси в началото на своето ново начинание. Козирозите трябва да изследват света на емоциите през своето вътрешно "АЗ" и да се научат да вземат решения, основани не само на насоките на ума. Ако Козирозите първо вземат решение и след това почувстват как това може да промени живота им, всичко ще бъде наред.
Хората от зодия Близнаци трябва да се научат как да забавят темпото. Всеки път, когато се почувствате претоварени или започнете да се притеснявате без причина, помислете за къде сте се забързали толкова много - за хора, събития, планове или желания. И заслужава ли си? В никакъв случай не трябва да се претоварвате. Забавете темпото, ако се налага в по-голяма степен или дори спрете за миг! Водолеите не трябва да влизат в конфликт в следващите седмици: това значително ще усложни отношенията, ще влоши благосъстоянието и ще доведе до необратими последици.
Ракът, за да въоръжен напълно и да посреща с лекота новите предизвикателства на съдбата, трябва да спре да се фокусира върху негативни мисли, отминали неприятности, досадни грешки и обиди. Звездите съветват Скорпиона по-често да търси помощ с интуицията си. Ще ви бъде много по-лесно да чуете вътрешния си глас, който ви казва как да избегнете проблеми и да тръгнете по пътя на щастието, просперитета и успеха. Много е важно за рибите да излязат от зоната си на комфорт и да се отнасят с решаването на ежедневните задачи възможно най-старателно и с правилен подход. Ако това не бъде направено, щастието ще бъде обърнато и Вселената ще им изпрати поредица от изпитания и проблеми. /Actualno.com

Публикувана на
09 Октомври 2021 година