Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Знаци, които издават човек, че е с черна душа

Видяна: 21200 пъти

Не можем да предвидим действията, мотивите и желанията на другите. Но можем да се предпазим от лошо влияние, като открием токсичен човек в кръга ни от познати. Има открити и любезни хора, с които ви е удобно: те ви дават заряд на енергия и добро настроение. Има и хора, които създават облак от негативизъм около себе си. Общуването с тях има лош ефект: изсмуква сили, заразява с песимизъм, провокира безпокойство.
Трябва да умеете да разпознавате такива хора, защото негативът, както знаете, е заразен и много токсичен. Ето списък с характерни качества, които ще ви помогнат да идентифицирате човек с черна душа. Ако имате такъв в обкръжението си, не му се сърдете, а пазете дистанция.
1. Неспособност за съпричастност
Човек с черна душа е глух за исканията на другите. Той изпитва удоволствие от чуждите проблеми и нещастие. Той захранва енергията си с негативната енергия на скръбта на друг човек.
2. Жестокост
Жестокият човек няма абсолютно никакъв контрол над емоциите си. Когато очите му са пълни с гняв, той преминава всякакви граници: нахвърля се, демонстрира гнева си, излива всичките си негативни чувства и понякога обвинява напълно непознати за всичките си неприятности и проблеми.
3. Безкрайна манипулация
Дори един зъл човек понякога прави добри дела. Вярно е, че той винаги е воден от едно нещо - лична изгода. Манипулаторът играе известно време под прикритието на добрите намерения. Особено трудно може да бъде разпознат такъв хитър човек, защото той манипулира приятелите.
4. Лъжи и интриги
Интригант и лицемер трудно могат да се нарекат приятен човек, защото умишлено изкривява истината, прави интриги и насочва хората един срещу друг.
5. Безсрамие
Порочният човек не само е лишен от отговорност, но и не е обременен със съвест. Той върши зли дела и се гордее с това. Чуждо му е чувството за вина, което му позволява лесно да нарушава обещания, да излага близки и да наранява другите.
6. Желание да нараниш ближния
Черната душа кара човека да иска и да прави лоши неща. Това може да се изрази в унижение на другите, осмиване на недостатъците на човек или злорадство върху житейските трудности, вяра или убеждения. Най -лесният метод е да разберете енергийния вампир и да го изключите от кръга на познатите.
7. Опитите да се стигне до конфликти
Черното сърце винаги изисква хаос. Такъв човек прави всичко възможно хората да се карат. Това е добър подбудител, който знае кои конци да дърпа, за да разпали истински конфликт от малка бъркотия. Най -сигурният начин да избегнете манипулациите му е да контролирате емоциите си и да разчитате на здравия разум.
8. Отрицателно мислене
Постоянните оплаквания, завист, критики, упреци са признаци на черна душа. При общуване с такъв човек става неудобно, тъжните и лошите спомени могат да атакуват. Само с присъствието си той изсмуква всички сили, налагайки своя негатив и песимизъм. Той може да съсипе и най -щастливата ситуация, като я изпълни със страховете и тревогите си. /актуално

Публикувана на
09 Октомври 2021 година