Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За какво да внимаваме тази събота

Видяна: 18666 пъти

Овен
Ден на фатално привличане особено в любовта, за родените до 1 април. Публичните ви изяви ще ви срещнат с хора, които може да навредят на досегашните ви професионални и брачни връзки. Конкуренцията ще ви спретне компромат. Бъдете внимателни в приказките и не давайте поводи за нападки. Едно ваше действие или изказване ще се приеме на нож от някого.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Телец
Луната е в опозиция на Уран от вашия знак и в конфликт с Юпитер от Водорей. Родените в третата декада може да направят губещ ход и да застрашат положението си на работното място, в бизнеса и в обществото. Останете където сте. Късно вечерта вече може да се отпуснете. Не се впускайте в нестандартни отношения. Крачка в грешната посока тотално ще преобърне живота и личните ви връзки.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
За днес не се препоръчва пасивност. До обед проведете важните срещи и направете обмислени предложения. От обед до утре на обед не е добре за съвместни делови и творчески инициативи. Ще се наложи вие да плащате за удоволствията на другите. Родените в първата декада са на път към любовни изкушения. Тази вечер Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Стрелеца.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Сънищата от тази сутрин носят решение на проблемите ви, особено ако в тях фигурират родителите ви. Движете се в тесен кръг на близки и приятели. Затворете производствения си цикъл, съкратете разходите и се постарайте до средата на месеца да уредите имотни дела. Отпушва се личната ви инициатива. Не се включвайте в съвместни начинания с хора от друга среда.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Денят носи рискове повече за родените в третата декада. Вероятно е да нарушите закони и разпоредби и да ви глобят. Губите предимства или налитате на неравностойни връзки. Избягвайте случайните контакти, не се спирайте с непознати и не започвайте съвместни инициативи. Десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Каквото се обърка трудно ще се оправи.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Очаквайте агресивна намеса в работата и в отношенията ви с партньори. Търпението ви се изчерпва, може да направите нещо, за което да съжалявате. Бройте до 10 преди да кажете нещо, което би навредило на връзките и работата ви. Родените в първата декада са на път да изневерят или да разберат за изневерите на партньра. Луна и Венера ви облъчват в пречупващ аспект.

5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
За днес не се препоръчва да поемате много задачи и да влизате в излишни контакти. Лесно се палят конфликти. Не сте склонни да отстъпвате дори и пред детските молби. Може да се кажат тежки думи и да се отиде към непремерени действия. Не се претоварвайте с тежка физическа работа. Щадете кръста и бъбреците и се движете по линията на най-малкото съпротивление.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес Слънце, Меркурий и Марс са си дали среща при съседа ви Везните, а Луна и Венера са заедно в Стрелеца. Ако „мечката играе” у съседите бъдете сигурни, че и при вас ще дойде. Внимавайте и с изневерите по съседски. Може да ви хванат на тясно в неподходящ момент. От нещо дребно може да пламнат свещенни войни и отношенията да се развалят. Попадате под властта на опасни страсти.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес може да станете щастливи или нещастни поради личния си избор. Ставате актуални в средата си и привличате симпатизанти. Някои отношения ще се задълбочат. Навлизате в опасните води на изневерите и любовните авантюри. Вечерта сте на прага на кармични срещи, Съдбата привлича на едно място тези, които по някакъв начин си принадлежат или са от едно тесто.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден на фатално привличане, което няма да отмине дори и строгият Козирог. Предстои вечер на кармичните любовни връзки. Тези, които съдбата е решила да събере ще се намерят и съберат. Внимавайте с изневерите, нищо няма да е същото след този уикенд. От обед до утре на обед сте в стихията си. Подновявате контакти. Най-хубавото е, че колкото и да изядете няма да напълнеете.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на фатално привличане. Спомнете си библейската тройка под ябълковото дърво. За всеки ще се намери изкушение и изкусител. Не взимайте важни решения и не поглеждайте встрани от пътя, по който сте избрали да вървите. Може да изневерите на партньора и на личната си политика. Това, което получите днес няма да си стува усилията и труда, както и неприятностите в бъдеще.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес родените в третата декада може да привлекат някой, когото отдавна искат да спечелят. Във връзките ни има особен фатализъм. След време може да се чудите как да се отървете от тази толкова желана интимност. Вечерта е любовна и магнетична. Луна и Венера се прегръщат в небето, а и вие няма да останете по-назад. Въпросът е в цената, която ще трябва да се плати в бъдеще.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
09 Октомври 2021 година