Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

С кои зодии не се живее лесно

Видяна: 29707 пъти

Клишето гласи, че за една здрава връзка трябват компромиси и от двете страни. Всеки от нас има своите навици, които невинаги се харесват на половинката. Готови ли сме да се променим? Според астролозите и зодията оставя своето отражение и с някои знаци се живее далеч по-трудно.
Стрелец
Стрелците искат да са в движение, така че е вероятно да не ги виждате толкова често, колкото ви се иска. Ако нещата станат напрегнати около дома или има нещо сериозно, което трябва да бъде обсъдено, при Стрелеца може внезапно да се появи желание да избяга в чужбина. Те се интересуват от вашите проблеми, но преди да им обърнат внимание, трябва да решат своите собствени. Ако искате тяхното честно мнение, Стрелците ще ви го дадат, а ако не го искате, те също няма да ви го спестят.
Водолей
Водолеите няма да ви окуражават да изливате своите чувства към тях. Всъщност те предпочитат да ги задържите за себе си, тъй като изразяването им ги кара да се чувстват неудобно. Водолеите са изключително независими, така че може да се сблъскате с някои проблеми при съвместното ви съжителство. А когато решат да разпуснат, очаквайте техните приятели да останат до късните часове на нощта.
Дева
За никого не е тайна, че Девите са свръхкритични, перфекционисти и неспокойни. Те харесват нещата да бъдат по определен начин и ако върнете дрехите им в различно състояние от това, в което сте ги взели, ще имате проблем. Представителите на тази зодия понякога могат да бъдат груби, затова, ако сте чувствителни към критика, може да имате проблем да живеете заедно. /Tialoto.bg

Публикувана на
08 Октомври 2021 година