Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Рап парче за Путин

Видяна: 12200 пъти

Рап парче подариха младежи от Крим за рождения ден на Владимир Путин. То се казва "Благодаря за мира!" и е написано специално за руския лидер, който навърши 69 г. днес. Групата е заснела и клип, в който се виждат графити с Путин от различни кътчета на Кримския полуостров, който Русия анексира от Украйна.
Един от изпълнителите на песента - Влад Молчанов разкрива пред "Телеканал Крым 24", цитиран от ТАСС, какво ги е вдъхновило да посветят рап парче на Путин. "Владимир Путин за Крим е повече от супергерой. И думите, които звучат в песента, са написани от чисто сърце. Надвам се, че нашият кримски поздрав ще се хареса на Владимир Владимирович", казва още момчето. В текста на рапа се говори как Путин "не спи до зори". "Знам, че е трудно, но не си сам", гласи още текстът, а рефренът е заглавието "Благодаря за мира". Видеоклипът е заснет в арт пространството "Таврида". Поздрав за рожденика, който вчера навърши 69 години, отправи и руският патриарх Кирил.
От Кремъл вече съобщиха, че Путин ще отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг, а през деня ще има обичайната работна програма. В чест на личния празник на руския президент ТАСС излезе с огромен очерк, посветен на навиците, любимите неща и известните цитати на Путин. "Това е Путин, той не спи", е заглавието на публикацията, която разкрива кои са любимите храни, напитки, спортове и привички на руския президент.
Путин признава "Всичко мога да изпия". Предпочита чая пред кафето, както и квас - пред кефира. Пие редовно отвари от билки и треви от Алтай и Сибир. Признава, че любимото му пиво е радербергското, от което дори Ангела Меркел му е изпращала за подарък. Но не крие, че напоследък отбягва да пие бира, защото прави корем.

Публикувана на
08 Октомври 2021 година