Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви този петък

Видяна: 18910 пъти

Овен
Днес не може да стоиш пасивен и да гледаш как някой разрушава граденото с години или нещо важно за вас. Слънцето е в съвпад с детронирания във Везните Марс, а това положение пречупва борбения ви и съпротивителен дух и налага ограничения пред нуждите и исканията ви. В този ден пасивинят човек ще претърпи поражение, а на прекалено активния ще му клъцнат рогцата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на рокади. Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона, но Венера го напуска. Ще се наложи да правите невъзможни избори между различни хора и дейности. Очертават се неравностойни и нестандартни връзки и неочаквани решения за промени и заминаване. Вътрешната ви енергия нараства, но все още се държите отхвърлящо и подозрително към всичко и всички.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Явете се на конкурси и прослушвания. Днес е важно първото впечатление, което ще направите тази сутрин или някой ще ви направи и привлече. Тези, които се търсят може да се намерят, но старите им партньори ще ги дърпат назад. Ако останете пасивни ще сбъркате. Направете първата крачка в избора си на път и посока. Във въздуха витае агресия, нужна ви е активна самозащита.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес няма да стоите в пасивно изчакване някой да ви реши проблемите и да ви даде насоки за бъдещето. Активно си гоните интереса. Ден на леопарда, който се готви за скок. Изисквайте дължимото, търсете загубени ползи и се опитайте да подновите стопирана дейност. Родените около 5-10 юли реагират прекалено емоционално и агресивно, щадете се, не вдигайте тежко.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Родените около 1-5 август може да изпаднат от една класация и да направят грешен ход. В хороскопа ви действа планетен кръст. Ще бъдете хванати на тясно и в неподходящ момент. Ще се почувствате предадени, изоставени и ощетени. Настройте се на активна самозащита и не се доверявайте на всеки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не бива да играете хазартно.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Дева
Днес без битка няма победа. Слънцето е в съвпад с Марс, а този аспект дава сила на действащите на ръба между активност и агресивност. Поставете условията си и ако се налага повишете тон, защото другата страна със сигурност ще се опита да ви настъпи и манипулира. Отивайте на преговори добре подготвени с искания, проекти и цени, за да получите най-добрата оферта.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Набирате скорост и се готвите за скок към нова лична или служебна позиция. Не се примирявайте с неизгодното и неприемливото за вас. Хищниците набелязват жертвите. Или си едното или си другото. Не се съгласявайте с ултимативно водените преговори. Защитавайте си интереса и обединете усилията си с всички негативно засегнати в ситуацията. Пасивното изчакване не е решение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Луната навлиза в Скорпион и образува пречупващ аспект със Сатурн от Водолей. Някои приятелски връзки са на път да отпаднат. Слагате в ред отношенията си, увеличавате контрола върху децата и опитвате да избегнете бащините ултиматуми. Този ден носи сблъсъци между поколенията. Едно пътуване и гостуване ще ви покаже как в действителност стоят нещата.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес е важно да направите първата качка към целта и опит за летене в несвойствена среда. Ако останете пасивни ще загубите повече отколкото предполагате. Отзовете се на покани. От вчера Венера е във вашия знак в съвпад с кармичен възел. Нищо не е случайно. Може да срещнете изгубена във времето любов. Посетете места, на които се събират повече хора и се оглеждайте.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за първа крачка и за срещи даващи шанс да участвате в съвместни делови и творчески проекти. Настройте се както за нападение, така и за активна самозащита. Докажете, че сте лоялни и обичате някого, като застанете на негова страна и заедно отбивате атаките на конкуренцията. носочете енергията си към най-важните цели. Случващото се е проверка на възможностите ви.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Водолей
Родените в първата декада са в рискова позиция. Настройте се на активна самозащита, не играйте хазартно и не действайте първосигнално. Лесно ще се хвърлите на неподходящото за вас в още по неподходящ момент. Не сключвайте нови договори, особено по отношение на имоти. Вървите и към нестандартни любовни връзки, които ще поставят на изпитание отношенията ви в средата.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Ден за атака по всички направления на живота и личната амбиция. Не се препоръчва изчакване, особено там, където ножът е опрял до кокала и е нужна промяна. Ден на леопарда, който се готви за скок. Нужна е активност. Натоварете се физически, позволете на натрупаната енергия и ентусиазъм да се излеят навън и да разрешат проблемите ви. Сънищата показват докъде може да стигнете.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
08 Октомври 2021 година