Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

На ваксинирани в публичен дом им отбиват от цената

Видяна: 22875 пъти

В Европа очевидно се работи на всички фронтове за масовата ваксинация на населението, както можем да се досетим от новината, че в Австрия започнаха да бият ваксини в публичните домове.
Във Виена, за да насърчат възможно най-голямото ваксиниране на населението, непрекъснато се работи за разширяване на мрежата от пунктове за ваксинация срещу коронавирус, а сега в борбата срещи пандемията се включва и култов публичен дом.
Бордеят Fun-palast обяви стартирането на кампанията "ваксинирай се при нас". От 1 ноември всеки желаещ ще може да се ваксинира срещу коронавирус в известния виенски публичен дом, което осигурява и специален ваучер за отстъпка, споделят от администрацията на публичния дом.
"Това определено е най -атрактивният вариант за ваксинация. Както обикновено, всеки може да дойде в нашият публичен дом без никаква уговорка и да получи ваксина", каза мениджърът на бордея Питър Ласкарис.
Нещо повече, Fun-palast предлага и безплатна втора доза от ваксините, както и нужния електронен сертификат за ваксина.
Ласкарис казва, че гостите в публичния дом, които са женени или имат връзка, вече смело могат да кажат: "Скъпа, днес бях на паметника на Густав Климт (който се намира пред сградата), за да се ваксинирам". /блиц

Публикувана на
07 Октомври 2021 година