Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише този четвъртък

Видяна: 18300 пъти

Овен
Родените в третата декада пренебрегват интуитивните си усещания и може да сбъркат в избора и преценката. За другите денят обещава повече екстри и възможност да се намери вярната посока. Бъдете дипломатични. Марс се намира в знака на детронирането си Везните. Нищо няма да става със сила и агресия. Днес Венера навлиза в хармоничния ви Стрелец, ключът е в любовта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес се събуждате с усещане за правилната посока и избор, но ако не задвижете бързо нещата ще загубите позиции и до вечерта ще се поставите в зависимост от странични хора и обстоятелства. Доверете се на предчувствията и ако към някого и нещо изпитате афинитет, тръгнете натам и дайте всичко от себе си. Ако усетите неприятно чувство към някого, не поемайте съвместни ангажименти.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
От днес Венера ще ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Влизате в конфликт с любовта, а и работата ви ще изисква повече от вас, което няма да се хареса на партньора. Очертават се промени и пътувания. С някаква особна сила ще почувствате къде ви е мястото, с кого трябва да останете или да продължите. Доверете се на интуитивните си усещания и няма да сбъркате.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Родените в третата декада са в рискова и неблагоприятна позиция. Интуитивните ви усещания днес ще са по-точни и обективни отколкото получените информация. Може да възникнат спорове около имоти и съвместни фирмени инициативи. Ориентирайте се към по-голяма самостоятелност и се старайте да не изпадате в допълнителна зависимост.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Още със ставането ще почувствате какво е добре да направите и какво е полезно за вас, за връзките и здравето ви. Доверете се на сетивата. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Вечерта плановете ви се променят с едно неочаквано обаждане. Венера вече ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца. Любовният ви живот ще се стабилизира, вървите и към нови връзки.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес интуицията се развихря, подсъзнанието доминира и ни предлага комплексни и верни решения, за които не сме си давали сметка или сме подценявали. Доверете се на всичко, което ви хрумне и го доразвийте. Нещо зациклено в миналото ще намери своето решение. Следете знаците. Помислете как да рестартирате стопиран в миналото бизнес. Решението е в главата ви.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Родените в третата декада са поставени пред невъзможен избор. Интуицията ще ви предостави вариант, който може да удовлетвори и двете страни във водените спорове и преговори. Избирайте храната си по каприз. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе. Ако почувствате неприязън към някого, дистанцирайте се от него или поне за днес го изключете от плановете си.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Венера напуска вашия знак. Вървите към лично изтрезняване след преживените кризисни моменти във връзките. Ще ви помогне рабатата, която ви увлича. От днес и юридическата ви позиция се стабилизира. Може да започнете или да спечелите дело. Ще се събудите с усещането за правилния избор. Доверете се на интуицията, само тя няма да ви подведе. Вървите към разкрития и прозрение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
За този ден се препоръчва да се доверяваме повече на интуицията и на инстинктите. Ако нещо ви се дояде, хапнете си без задръжки. Ако искате да видите някого, намерете го и направете контакт, независмо мнението на другите. Някак спонтанно намирате път към подходящите за вас хора за работа и личен живот. Не правете нищо против усещанията си, не следвайте чуждия път и мнение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Родените в третата декада ще получат предупредителни сигнали от интуицията, но няма да им се доверят и ще сбъркат. Днес сте на прага на грешен ход и действие, което ограбва бъдещето и личната ви кариера. Не извършвайте дейности в сивата икономика. Някой ще стовари вината върху вас ако стане гаф със стоката и сделката. Ще разберете кой в действителност ви цени и обича.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
6
Здраве
Водолей
Родените в третата декада ще се събудят с откровение за правилната посока и избор, който трябва да направят. С някакво шесто чувство ще усетите как е най-добре да постъпите в дадена ситуация, към какво и кого да тръгнете и какво да предприемете в личен и служебен план. Доверете се на усещанията и няма да сбъркате. Уредете си важните срещи за днес, утре друг ще командва.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Риби
Днес може да се събудите с чудесна идея и още в утрешния ден да започнете да работите за нейното осъществяване. Направете нужните проучвания и до вечерта в главата ви може да се оформи план за действие. В момента интуицията, а не умът подават верните сигнали. Яжте само това, което ви се дояде и се срещайте само с тези към които ви тегли сърцето. Другото е без значение.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
07 Октомври 2021 година