Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как да я караме тази сряда

Видяна: 20374 пъти

Овен
Точното новолуние е в 14ч. 07 мин. До тогава може да направите крачка към тези, които ви привличат. Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, в който висшите сили не се намесват в избора ни. Бъдете себе си, не се съобразявайте с наложените условности. Следобед преговаряйте по изоставени сделки. Дори и да ви притискат тежки обстоятелства не продавайте имот, а го запазете и разширете.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Днес емоциите надделяват над разума. Слънце, Луна и Марс са в съвпад в знака на Везните, а този аспект нарушава балансите в отношенита и провокира сдържаната с времето емоционалност и агресия. До обед постъпете така както го виждате и мислите, но следобед вече се съобразявайте с тези, с които сте заедно в играта. Спазвайте диета, новолунието чисти отровите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес до обед може да постъпите както ви се харесва и както духът и сърцето ви насочват. Нито доброто помага, нито злото вреди. Разчитайте само на себе си. В такъв момент може да тествате истинските си възможности, способности и дарби. Покажете истинските си чувства и не се страхувайте да изкажете претенцишите си. Помислете как да рестартирате стара дейност и стопиран бизнес.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
За всичко случило се до обед отговаряте лично и може да се сърдите само на себе си. Време е да се връщат дълговете и да се приключват дейностите по прибиране на реколтата. До вечерта може да попаднете в провокиращи ситуации. Не планирайте нищо важно и отговорно. Сега е време за планиране, за преглед на наличностите и лична инвентаризация. Вероятни са и изнудвания.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед може да постъпите така както го разбирате, усещате и желаете. Оставени сме на собствения си личен избор. Ден за анализ и преоценка на изминатия път. Добре е да се откажете от всичко ненужно и вредно, което ви пречи да живеете щастливо. Върнете си дълговете и не правете нови. Следобед се занимавайте само с планиране, но нищо важно не започвайте.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед имате шанс за свободен избор, но от две страни ще ви провокират към едно или друго . Дистанцирайте се от всички, които се опитват да ви наложат мнението си, особено ако трябва да вземете важно решение. Следобед се занимавайте само с проучване и планиране, а важните решения отложете за следващите дни. Смирете амбицията, липсва енергия. Трудно ще спечелите конкурси.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Точното новолуние във Везни е в 14ч. 07 мин. До обед направете изборът, който дълго сте отлагали. Има вратичка за измъкване от всякакви ситуции. Проблемът е, че ви липсва енергия, а се дразните по незначителни поводи и предизвиквате на словесен дуел тези, които не може да победите и убедите в правотата на избора си. Ориентирайте се към почистване на терени и разчистване на сметки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
До обед постъпете така, както сте решили. Няма да ви се пречи, но няма и да ви се помага. Ще разберете на какво сте способни в действителност и в какво се надценявате. Силите ви непрекъснато намаляват. И сексът не е на ниво, връзките се дестабилизират. В момента вървите към приключване, раздели и инвентаризации. Не рискувайте, бъдете там, където имате сигурност.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
До обед имате свободната воля да постъпите според разбиранията и желанията си. Всеки ще блесне в своята светлина и другите може да го видят такъв какъвто е всъщност. Правете това, което ви радва и удовлетворява. Сега е момента да се откажете от всичко вредно и ненужно. Спазвайте диета на всички нива. В момента преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес ще бъдете изкушени да тръгнете в нова посока, да стартирате нов бизнес, да отворите заведение или друг търговки обект. Не му е времето и момента за подобни инициативи. В обедните часове, когато е и точното новолуние липсва енергия, а се налага да се изправите срещу силни противници и конкуренти. Не играйте хазартно, не продавайте имот и не влизайте в преговори.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на златния лебед. До обед върнете дълг и протегнете ръка за помирение. Родените до 14ч. ще бъдат благословени от съдбата с живот-награда за старанията си в минали животи. Следобед енергията е на нулата, но в любовта ви започва благоприятна трансформация. Може да направите бебето. Венера вече няма да ви облъчва негативно. Съберете се и се разберете с любимите ви хора.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес не се знае кой командва и кой действа задкулисно. Превръщаме се в марионетки в ръцете на нечия амбиция. Не взимайте участие в нови дейности и начинания. Дистанцирайте се от хора, които и друг път са ви подвеждали и създавали проблеми. До обед е добре да се действа самостоятелно в посока на личните амбиции и интереси. Следобед е време за планиране.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
06 Октомври 2021 година