Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим този вторник

Видяна: 22143 пъти

Овен
Денят е рисков за родените около 1 април. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Везните. Старайте се да не излизате от рамките на закона, на това което е резрешено или забранено. Вървите по тънък лед от неуредени отношения и неизпълнени договори. Не се товарете с много задачи, не започвайте нищо ново и не влизайте в преговори. Днес всичко върви наопаки и натерсене.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Денят дава погрешни сигнали и информации, а това ще доведе до взимане на грешни решения. Нищо ново да не се започва. Отложете деловите и приятелски срещи и не допускайте намеси в работата си. До обед сте в по-стабилна позиция. Приключете в срок каквото сте обещали или се изисква от вас. До вечерта губите енергия и не сте в състояние да действате адекватно в ситуацията.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Ден с тежко и негативно излъчване. Всичко каквото подхванете ще тръгне наопаки и ще ви скара с близки или колеги. Спазвайте диета на всички нива поне до утре на обед. Вероятни са стомашни неразположения. Отложете важни срещи, не се намесвайте в чужди игри, за да не платите и чужда сметка. Липсва ви важна информация по въпрос, който се готвите да решавате в момента.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Рак
Навлизате в тридневен рисков период. Новолунието в нехармоничните ви Везни идва с конфликти, скандали и провокации. Запазете неутралитет независимо какво се случва наоколо. Съветът е да не започвате нови дейности и връзки точно в този момент, когато шансовете не са на ваша страна. Един скандал води до раздели. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Един от най-опасните и рискови дни за този месец. Луната е погълната от сянката на предстоящото новолуние. Всичко важно ще се прави на тъмно. Споделяте нещо съкровенно с неподходящите хора. Всеки избор ще ви вкарва в губещи отношения. Запазете неутралитет, не взимате важни решения и не започвайте нова любовна връзка. Не яжте нищо алангле.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Свършете неотложното по най-бързия начин. Денят е с тежко и негативно излъчване. Лесно може да се изтощите с безсмислени разговори и разправии. Символ на деня е хидрата поглъщаща Луната преди новолунието. Очертават се пикове в емоционалното състояние. Някой се опитва да ви наложи свои мнения и фикс идеи. Внимавайте с алкохола. Добре опечете и сварете храната си.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Денят е губещ, рисков и критичен. Конкуренцията се активизира и нанася удар. Нищо важно да не се започва. Не влагайте средства в необмислени начинания. Днес и утре енергията ви е на кота нула. Ще се почувствате изпразнени от идеи и съдържание, а и банковата ви сметка олеква след ненавременна или ненужна покупка. Не давайте никому пълномощия да разполага с делата ви.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Предстои новолуние във Везни, което ще бъде и най-тежкият момент в сатурновата ви дупка. Днес и утре вървите по тънък лед от емоции и страсти. Намалете темпото и изискванита към себе си и другите. Не започвайте нищо, на което смятате да разчитате в бъдеще. Не е ден за първа среща и за обяснения в любов. Венера се готви да напусне вашия знак, а това е знак да обгрижвате партньора.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес проблемите ще се повече за родените в третата декада, но и за другите не се препоръчва да правят какъвто и да било нов избор. В този ден и пророчествата са лъжливи, а обещанията и договорите може да се нарушат едностранно. Не се ангажирайте и не поемайте да вършите чужда работа. Днес лесно може да си прехвърлим тежки кармични задължения, отговорности и грижи.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес приемате всичко на нож и не сте склонни на компромиси. Слънце, Луна и Марс ви облъчват в пречупващ аспект от Везните. Може да се скарате и разделите с някого, да кажете и направите нещо, което друг път не бихте си позволили. Не влизайте в чужда среда и не позволявайте намеси. Днес и утре може да навредите на здравето си. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
В деня преди новолунието тече зарибяваща програма. Изскачат хора от сенките на живота ви. Може да ви разбалансира един разговор с близък или роднина. Не взимайте прибързани решения, независимо кой какво иска от вас и какви претенции има. Не всичко казано и споделено днес е истина. Вероятни са опити за манипулация и въздействие. И вие не сте съвсем искрени в това, което казвате.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Риби
Днес родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Не правете излишни движения и промени в плановете. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. До обед проблемите никнат като гъби, а енергията ви непрекъснато намалява. Предстоящото новолуние изсмуква силите ни. Не планирайте участия в тежки състезателни програми, щадете сърцето.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
05 Октомври 2021 година