Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем седмицата

Видяна: 20740 пъти

Овен
Днес може да решите тежък битов въпрос, да намерите квартира или да уредите наемни отношения и проблем с наследство. Работете в посока на обезпечаване на семейството с жилище и повече удобства. След това може да претендирате за внимание, послушание и обгрижване. Още утре ситуацията ще се преобърне, ще се окажете на опашката за късмет, любов и придобивки.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Един от най-силните ви и успешни дни в месеца, в който може да се сдобиете с имот или жилище, да се подсигурите за зимата и да удовлетворите претенците на близките и децата. Получавате подтик да тръгнете в посоката, която в бъдеще ще се окаже полезна и продуктивна. Днес стъпвате на здрава основа в бизнеса и личните отношения и разгръщате с пълна сила талантите.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Близнаци
Денят изисква да се вземат окончателни решения във връзка с имоти, с наследствени дела и процедури. Време е да се раздели неделимото преди. Не дръжте пари в банка, купете имот близо до вашия или направете някои замени. Може да качите кръвното, ако нещата не стават както сте ги намислили, но в този ден може да реализирате една своя отдавнашна мечта или фикс идея.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Днес съдбата може да ви поднесе шансове, които не бива да се изпускат. Ориентирайте се към брокерски инициативи. Ще спечелите, ако свържете други двама. Ден за посреднически услуги и големи инвестиции. Сънищата ви ще се сбъднат. Нищо важно да не се отлага за утре, когато късметът ще ви изневери, а и някой може да ви изпревари.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Лъв
Ден с хармонична и благотворна енергетика. Започнете прочистваща диета до новолунието. Моментът е благоприятен за брокерски инициативи и финализиране на имотни сделки. Ролята на посредник ще ви помогне и в любовта. До три дни ще се намери изход от неприятна семейна и емоционална ситуация. За утре не планирайте делови срещи. Нищо не върви по правилата.
5
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Може би днес ще намерите търсеното жилище или имот в провинцията. Разгледайте обяви, водете преговори и направете нужните огледи на места и терени. Може да спечелите и като посредник между двама. За утре не планирайте важни начинания и не се ангажирайте с хора, които не познавате. Вземете отпуск, ако в работата някой ви поствя пред нежелан избор или се опитва да ви манипулира.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
6
Здраве
Везни
Ден за юридически консултации по имотни въпроси. Стъпете на сигурна и стабилна база, купете жилище, търсете начини да излезете от родителската опека и сами да си ръководите живота. Време е и да разширите бизнеса си и да затворите цикъла на работа и производство. Един нов терен ще ви спести разходи по наеми или непрекъснатото пътуване до работното място.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес може да намерите терен за развиване на бъдеща дейност или помещение, което да ви служи и за офис. Ден на прозрение за нуждите на семейството, на работата и на новите ви делови връзки. Намерете начин да си създадете необходимите удобства и базата, на която ще стъпите в бъдеще. Следете кръвното, щадете очите, не се напрягайте с несвойствени дейности.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Внимавайте с имотните сделки. Действайте с дубликати и не поверявайте в чужди ръце оригиналната документация. Родените във втората декада са движени от илюзии и заблуди. Проверявайте по няколко канала това, което се готвите да изберете и предпочетете. Добре е да се приключват стари задължения, да се връщат дългове и след 6-и да се започва начисто.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Козирог
Ден за сделки с недвижим имот, за огледи и даване на капаро. Вероятността да намерите търсеното жилище или терен за работа е голяма. Рекламирайте се, четете обяви и се обадете на близки, които са в час с подобни инициативи. Днес кредитираме и децата, помагаме им да си стъпят на краката и да намерят база за развитие и живот в бъдеще. Не пропускайте добрите възможности.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на разтварящият се лотос. Отворете се към другите и към света. Получените информации от един дори случаен разговор може да ви насочат към печеливша инициатива или към терен и място, където да развихрите талантите си. Всичко предприето ще е успешно. Пазете очите и следете кръвното. Не подарявайте отрязани цветя, а само такива в саксия. Нищо важно не планирайте за утре.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
6
Здраве
Риби
Днес се опитвате да реализирате свои фикс идеи. Бъдете вниматени особено по отношение на имотни сделки. Не ползвайте посредници и отложете за петък всякакви разговори, засягащи материалното ви положение. Постарайте се да си върнете дълговете и да изпълните дадените обещания. Дайте и приемете съвет, но това не значи, че ще бъде следван и изпълнен точно.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве *монитор

Публикувана на
04 Октомври 2021 година