Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да очакваме тази неделя

Видяна: 16104 пъти

Овен
Днес с лекота се решават и изпълняват и най-сложните проблеми и задачи. Движите се с някакво озарение и вдъхновение. Лесно преодолявате препятствията по пътя си и намирате съюзници на неочаквани места. Добре е да се работи в екип, да се търсят спонсори, съмишленици и клиентела. Рекламирайте се, търсете нови начини и методи за привлчане на погледите и ще постигнете целта си.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Телец
Ще се намери изход от проблемите и ще се тръгне напред. Ден на реката, а тя намира винаги път към морето. Днес и утре ще постигнете максималното в ситуацията, в която сте поставени или действате по един или друг начин. Ще получите покрепа и съдействие от познати и непознати. Получавате одобрение и финансиране в работата. Тенденцията е всичко да върви по план и график.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Реката на вашите амбиции и възможности днес прави остър завой. Ще се наложи да се отказвате от едно за сметка на друго. В момента сменяте посоката и целта в живота си, дори и да не си давате сметка за това. Може да влезете в конфликт с един, а друг да се опитва да ви попречи и стопира. Неочаквано ще откриете изход от трудна ситуация и в следващите дни ще тръгнете в новата посока.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Рак
Доверете се на интуицията. Символ на деня е реката. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение. Ако на пътя ви се изпречи преграда ще намерите начин да я заобиколите или подкопаете. Вярвайте на усещанията си и ще извлечете максимални ползи от случващото се наоколо. Върнете си дълговете. Ден за пътуване и преместване в ново жилище. Следвайте мечтите си.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес най-краткият път до целта не е по права линия. Изберете второстепенни и заобиколни маршрути, ако ще пътувате, а и в отношенията с околните избягвайте да действате директно. Попадате в задръстени ситуации. Днес печели дипломатичният подход и балансираната политика. Близо до вода и ще получите прозрение за развитието и решението на проблемите.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната навлиза във вашия знак, очертават се пътувания и промени. Преследвайте ясна цел и дори за момент да се отклоните, не забравяйте за къде сте тръгнали. Ден на реката. Тя криволичи по пътя си, но винаги стига до морето. В момента вървите към реализиране на отдавна движени проекти и дейности. Приключете до два дни с обещаните задачи и ще си получите наградата.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
Везни
Благоприятен ден за пътувания, за опознаване на другите и света от различен ъгъл и гледна точка. Посадете цвете и дърво, върнете си дълговете, посетете тези, които очакват от вас внимание и обич. И ако от доста верме се чувствате подтиснати и не може да намерите изход от задръстена ситуация, днес ще излезете от застоя и ще придвижите делата си към успешен финал.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Скорпион
Днес ще намерите решение на наболелите проблеми и ще излезете с чест и от най-задръстената ситуация. С лекота променяте посоката и начина си на действие и печелите съюзници. Чакайте подкрепа в труден момент. За родените в последните дни на зодията законът ще действа силово, особено ако не зачитат правилата. Сънищата ви от тази вечер ще се сбъднат.
6
Работа
6
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Родените в първата декада ще срещат прегради на всяка крачка и ще трябва да водят битки с нелоялната конкуренция. Ще плащате по-скъпо от другите за едни и същи услуги и покупки. Тези, които са ви обещали нещо няма да го изпълнят, ще ви затруднят и ще поставят работата и отношенията ви на изпитание. Време е да търсите нова среда, ако в старата имате само проблеми.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Козирог
Тенденцията е всичко да се подрежда според вашите желания и очаквания. Дори и да се появи пречка ще я преодолеете в движение и ще продължите успешно. Явете се на конкурси, търсете начин да се изявите в средата си и да привлечете съмишленици. Може да намерите нужните пари и подкрепа за реализиране на важни дейности и начинания. Ден на прозрение за правилната посока.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден за пътуване и опознаване на света от друго място и друга гледна точка. Може да решите проблемите си като излезете от кръга или от системата, която ви въздейства. Едно временно раздалечаване или дори отсъствие за няколко часа ще ви даде време за размисъл и така ще вземете правилното решение. Приятели ще ви помагат и до вечерта може да постигнете поне част от целите си.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
6
Късмет
6
Здраве
Риби
Ден на реката, но вашата река от възможности стига до непреодолима преграда. Не се опитвайте да постигнете нещо на всяка цена. С методични и постепенни действия до няколко дни ще си решите проблемите. В момента неприятно се засягат и странични интерси. Родените в първата декада да потърсят съдействие от познати и близки, а не от хора, които не са проверили в житейски ситуации.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
6
Здраве *монитор

Публикувана на
03 Октомври 2021 година