Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Джордж Клуни и Брад Пит пак се събират

Видяна: 7625 пъти

Актьорите Джордж Клуни и Брад Пит се обединяват за нов филм, който ще бъде „една от най-големите битки за публика и пълни киносалони на годината“. Звездите от Burn After Reading са в основата на нова мащабна холивудска продукция на режисьора на „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ – Джон Уотс.
Освен че ще седне на режисьорския стол, Уотс ще е отговорен още и за сценария и за продуцирането на трилъра, който все още няма заглавие. От друга страна, двамата актьори, които ще играят заедно като самотни търговци, назначени на една и съща работа, ще продуцират под шапката на собствените си продуцентски къщи – George's Smokehouse Pictures и Plan B Entertainment на Брад.
Според изданието Hollywood Reporter, стрийминг платформите Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM и Warner Bros вече са заявили вече покупката на лентата. Смята се, че от този филм Клуни и Пит ще получат най-малко по 20 милиона долара.
Припомняме, че по-рано тази година Джордж участва в благотворителен клип за набиране на средства. Ролята му бе да играе почитател на Брад. 60-годишният актьор стоеше в спалня, облепена с плакати на звездата от „Боен клуб“ и дори държеше възглавница с лика на Пит в смешно видео, озаглавено „Най-лошият съквартирант в света с пандемия“. /монитор

Публикувана на
28 Септември 2021 година