Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Миската от Перник стана копие на княгиня Калина

Видяна: 28487 пъти

С тотално обезобразен нос се появи Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова в социалните мрежи, пише Show.bg. Несполучливата ринопластика на Тоца личи от километри и макар Петрова да не си признава за корекциите, на всичките й последователи им направи впечатление промяната.
Новият й обонятелен орган поразително напомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични операции. Носът й се отличава с изключително чип и остър връх, откриващ изцяло ноздрите й.
Пластиката е била направена в Гърция, при хирург от чужд произход заради ниската оферта за 2-дневна хоспитализация.
Именно това била причината миската да е неактивна в социалните мрежи близо месец. Едва тези дни, след като възстановяването вече е приключило, тя си позволи да публикува няколко снимки от дългата си почивка в Гърция.
„Знам, че напоследък не съм особено активна, поради една проста причина – когато си прекарал едно невероятно гръцко лято на яхта със семейството си, последното нещо е да си губиш времето в социалните мрежи, нали така?“, оправдава се миската от Перник.
Според запознати Тоца е минала доста тънко с новото си носле, но както се казва – икономията е майка на мизерията. Миската изобщо не била доволна от резултатите и горчиво съжалява, че се е доверила на гръцката клиника. /хотарена

Публикувана на
28 Септември 2021 година