Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мис Тигрова вече се отрича от прякора си

Видяна: 8723 пъти

Интернет сензацията Мис Тигрова си е патентовала името, писа „Уикенд”. Стриптийзьорката е решила да изчисти имиджа си и вече да не е скандална. Момата с рождено име Мая Салмова е посетила Патентното ведомство и е успяла да придобие права върху марката „Мис Тигрова”.
Онлайн звездата е изтрила канала си в Ютюб и е премахнала всички видеа с нея. Преди година Мая се отказа от танците и стриптийза. Брюнетката, която често пуска клипчета с танците си на домашния пилон, разкри, че новото й гадже не й позволява да се кълчи публично. Новината разби десетки мъжки сърца, а някои дори разочаровани се оплакаха, че им липсва в стриптийз клуба. Днес Салмова се срамува от миналото си и иска „да убие” Мис Тигрова.
„Вече се отрича от прякора си. Иска й се да не е ставала известна и си мисли, че може с магическа пръчка да изтрие всички глупости, които правеше и да стане примерна домакиня. Да, ама няма как да се случи толкова лесно”, коментират от обкръжението на кръшната брюнетка, която нищо чудно и да е бременна и заради това да иска да скъса със скандалната си слава. /хотарена

Публикувана на
28 Септември 2021 година