Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Футболист застреля човек при спор на пътя

Видяна: 10614 пъти

Турски футболист е открил огън по група хора заради спор на пътя в Истанбул, като има един убит, а четирима са ранени. За кървавата драма предаде турската частна телевизия НТВ.
35-годишният Сезер Йозтюрк, бивш играч на Фенербахче, Бешикташ и Леверкузен, е влязъл в пререкание с мъж, от когото поискал да премести спрелия си автомобил, за да премине в истанбулското предградие Чекмекьой. Разправията се задълбочила с намесата на спътника на футболиста и на близки на другия мъж.
В караницата било използвано и хладно оръжие. В разгара на свадата противникът на Йозтюрк му побягнал, опитвайки се да стигне до място, където имало и други хора. Футболистът стреля от луксозния си автомобил "Мерцедес", след което офейква.
Според свидетел на случката Йозтюрк се провикнал: "Не се месете, нямам проблем с вас, той е моята цел!". Мъжът, който влязъл в спор със стрелеца, е починал от огнестрелна рана, а баща му, брат му и двама негови приятели са ранени. Издадена е заповед за ареста на Сезер Йозтюрк, който се издирва. /блиц

Публикувана на
28 Септември 2021 година