Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква този вторник

Видяна: 18849 пъти

Овен
До обед проучете нуждите на пазара и в дейностите, с които се занимавате. Препоръчва се разузнавателна дейност и в тила на конкуренцията. Всяка допълнителна информация получена в този ден ще ви предпазва от грешки в подхода и избора и ще позволява да вървите в правилната посока. До 18 октомври си дайте срок за обмисляне на новите начинания. След това вече застанете на старта.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за проучване. Лесно се усвояват нови знания и умения, които ще ви потрябват в бъдеще. Залегнете над учебници и проспекти. Всяка получена информация ще ви влезе в работа и ще помогне да се ориентирате в една трудна ситуация. Бъдете сигурни, че и конкурентите правят същото. В утрешния ден се очертават тежки битки на интереси. Ще спечели по-добре информираният.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед действате от позиция на силата, но и другите няма да се дадат без бой. Ситуацията вече е променена, търсят се решения на старите проблеми. Нужна е ревизия, бързо изпълнение и приключване със старите договори и допълнително вложение на средства. Проучете внимателно промените, които настъпват и се включете в инициативите на тези, които движат нещата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Рак
Луната навлиза във вашия знак и влиза в конфликт с Марс и Слънце от знака на Везните. До 30-и на обед ще се наложат промени в графика и в задачите, които предстоят. Ще се задълбочи кризата по отношение на имотни и наследствени делби. Не започвайте нови дела. Осведомете се и проучете благоприятните варианти за решаване на спорен юрически казус. Търсете съвет от капацитет.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден на тайното знание и на поверителната инфомация. Печелят тези, които имат право на достъп до фирмени и лични тайни. Разузнавайте в тила на конкуренцията. Сами си движете сметки и договори. Приключете информационен цикъл, дипломирайте се, вземете книжка. Днес лесно се усвояват знания и кармични уроци. Опитайте да се справите с всичко, което ви предложи живота.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Родените след 15 септември може да излезат от средата, в която до момента са били защитени. Желанието да вдигнете нивото и да покажете какво можете ще се окаже нож с две остриета. Проучете ситуацията преди да действате. Не е време за нов избор. Може да подновите стара връзка и ангажимент, без да прекратявате договорите, които имате до момента. Не навлизайте в непознати води.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес печелят хората, които имат очи и уши навсякъде, които знаят как да получат нужната им информация и да преминат в желаната среда. Започнете нов квалификационен курс, особено ако вече сте решили да пренасочите дейноста си към перспективни и печеливши в кризата бизнеси. Не оставайте в старата позиция, която дълго може да бъде консервирана и да ви остави без доходи.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед трудно взимате решение, въздействат ви противоречиви информации и ви притеглят хора от различно тесто. Следобед влизате в час, осъществявате контакт с хора, които и преди са ви подкрепяли. Добре е да подновете участията си в познатия екип за учене или тренировки. Обадете се на тези, с които в миналото сте били едно цяло и сте преследвали общи каузи и интереси.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед родените в третата декада са в рискова и притеснителна позиция. Форсирайте начинания за промяна и се опитайте да излезете от зациклените отношения. В този ден е важно добре да се проучат всички изисквания и детайли, да се разгледат старите договори и да се намерят слабите точки, които може да се атакуват юридически. Прекратете губещи отношения.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Препоръката е да се залегне над учебници и проспекти, да се събира и обработва нужната информация, която ще ви помогне да действате изпреварващо и да парирате конкуренцията. Ще се водят битки, които ще бъдат спечелени от тези, които добре са си научили урока и знаят какво правят. Потърсете за работа и съвет хората, с които и в миналото сте действали и работили съвместно.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден на тайното знание, на желанието отново да се събере стария екип и състав и да се поднови дейност, която прибързано е била стопирана и закрита. Потърсете стария шеф, съберете стария персонал и намерете начин да съживите бизнеса си. Новите начинания нямат шанс, но старото още може да се изправи на крака. Потърсете капацитет за съвет. Време е да се променят правилата.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Родените в третата декада са в трудна позиция. До обед нищо не потръгва и правилата не се спазват. Следобед чакайте важна информация, която ще даде тласък на инициативите ви. В този ден печелят добре информираните и тези, които създават новините и са във вихъра на събитията. Търсете директни срещи, не ползвайте данни предадени през много уста, ще се изложите.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
28 Септември 2021 година