Новина от категория Интимно
Архив на публикациите

Какви са секс фантазиите на мъжете?

Видяна: 161080 пъти

Сексуалните фантазии са нещо напълно нормално като явление. Всеки човек поне веднъж си е представял ситуация, свързана със секса, която значително повишава възбудата му и (все още) не е реалност. За какво най-често фантазират мъжете?
Природата на сексуалните фантазии е, че те „избутват“ или направо рушат границите, които човек има. Сексуалните фантазии позволяват да си представите неща, които не се случват в действителност (или много рядко), като същевременно изследвате дълбочините на вашите желания.
Фантазиите могат да бъдат различни за всеки човек, защото те представляват някаква забранена или невъзможна ситуация, а табуто варира спрямо хората. Въпреки това мъжете са склонни да имат основни тематични фантазии, към които ще връщат отново и отново. Какви са те?
Да бъдат прелъстени и водени
Една от основните мъжки фантазии е тяхната партньорка да „режисира“ сексуалния сценарий за през нощта. Това означава, че мъжете биха се зарадвали жената да ги прелъсти, да поеме инициативата за секс и да определя какво ще се случва в леглото. Мъжете намират сексуално уверените жени са много привлекателни.
Да участват в тройка
Какво може да бъде по-добре от една жена? „Две“ – биха отговорили повечето мъже, които имат сексуална фантазия, свързана с тройка. Идеята за секс с партньорката и още една дама определено възбужда представителите на мъжкия пол.
Да гледат секс
Много мъже фантазират за това да гледат своята любима, която прави секс с друга жена. Воайорството като цяло е попада в списъка на мъжките сексуални фантазии. Част от сексуалните фантазии на мъжете идват от гледането на порно.
Да бъдат доминирани
Голяма част от мъжете си фантазират за сексуален сценарий, в който те са пасивни, а контролът е в ръцете на тяхната половинка. Покорството в спалнята е в контраст с ролята, която повечето мъже имат в живота си, което го прави още по-интересно. Поемането на контрола от страна на жената е нещо, което почти никой мъж няма да откаже.
Да правят секс на публично място
Сексът на публично място е друга сексуална фантазия, която споделят мъжете. Идеята за ексхибиционизъм, тръпката, че могат да бъдат „хванати“ добавя сексуално желание и възбуда.
Да смесят удоволствието с болка
За някои мъже комбинирането на удоволствие и болка по време на секс е честа фантазия. Всъщност тази фантазия се изразява в това, че болката предизвиква още по-голямо удоволствие. Лека форма на БДСМ секс със съгласието на всички участващи е нещо, което много мъже не биха отказали.
Да участват в ролеви игри
Някои мъже фантазират за това да участва в сексуални ролеви игри. Ролевите игри в секса могат да варират спрямо предпочитанията на двойката – от това мъжът и жената да се правят на непознати, които току-що се запознават до това да се използват и костюми като например на медицинска сестра и пациент.

Публикувана на
27 Септември 2021 година