Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ученици ловят педофили

Видяна: 9211 пъти

Ученици ловят педофили в София. В предаването "На фокус" по Нова телевизия момче и момиче на 17 години споделиха, че досега са хванали 21 извратеняци. В социалните мрежи младежите се представят за 13-годишни и "чакат някой да се закачи". Заснемат го и го показват с името и лицето му.
При първия си лов на педофили младежите извикали полиция. След това обаче нещата приключили с отказ да се образува досъдебно производство. Сега от СДВР отново са се активизирали.
Момчетата твърдят, че не прибягвали до бой, но при няколко човека жените и дъщерите им разбрали.
Ловят педофили през февруари 2021 г. "Започнахме трима-четирима, вече сме 20-30. Иначе в други градове са минимум 50-60 човека. Всякакви хора сме. Има и малолетни, и непълнолетни, студенти, родители, държавни служители", споделя едно от момчетата.
По думите му, педофилите вече са започнали да се страхуват дали зад 13-годишното няма да излязат 10 човека с камери. "Това ще продължи в грандиозни мащаби", казва още ученикът.
Според момиче, което участва в лова, на срещите педофилите се държали по-обрано, отколкото в чата, Тя поясни, че като професия били различни - имало техник на хладилна техника, държавен служител, един, който работи с деца.
"Ловците" се появявали 5-6 минути след срещата. Обикновено педофилите се оправдавали, че в профила детето изглежда като 18-19 годишна.
Вече близо 80 младежи искали да се включат в лова на педофили. /блиц

Публикувана на
27 Септември 2021 година