Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Трагедия с майка и 2-годишния й син

Видяна: 11407 пъти

Страшна трагедия се разигра в американския град Сан Диего (щат Калифорния), където българският тенисист Григор Димитров е от няколко дни и ще вземе участие в стартиращия днес турнир от веригата АТР 250.
Калифорнийският град беше потресен от новината за смъртта на майка и двегодишния ѝ син. Зловещият инцидент е станал на стадиона на бейзболния Сан Диего Падрес малко преди мача с Атланта Брейвс (8:10).
Според свидетели, майката и детето са паднали от третия етаж на стадион „Петко Парк“, което се равнява на височината на шестетажна сграда. Разказът на очевидците е още по-зловещ, тъй като според тях по някаква причина жената е застанала на ръба на трибуната, за да погледне нещо на улицата, минаваща отдолу.
След това момчето изпада от ръцете ѝ и полита надолу. Тя скача след него в опит да го хване. Съпругът на жената и баща на детето също е бил на стадиона. Той и хиляди зрители на стадиона са останали потресени от случилото се.
На базата на свидетелските показания полицията е счела, че има нещо съмнително в трагичния инцидент и е започнала разследване за установяване на причините. /блиц

Публикувана на
27 Септември 2021 година